Kies HSU voor payroll in Schiedam

Heb jij als ondernemer behoefte aan de hulp van een professioneel payrollbureau met payroll in Schiedam? Maak dan kennis met HSU.nl. Wij zijn al sinds 2000 specialist op het gebied van payrolling. Wanneer jij met jouw bedrijf overstapt op payrollen, kun jij je weer volledig focussen op de corebusiness van jouw bedrijf. Wij dragen namelijk zorg voor jouw loon-, arbo- en personeelsadministratie en alle bijbehorende risico’s. Wil je meer te weten komen over onze diensten? Neem dan contact met ons op en maak direct een afspraak voor payroll in Schiedam.

Wat is payroll precies?

Ben je als ondernemer in Schiedam of omgeving veel tijd en energie kwijt aan taken waar jij je liever niet op focust? Dan kunnen wij jou de oplossing bieden in de vorm van payrolling. Wanneer je overstapt op payrolling, geef jij het juridisch werkgeverschap uit handen aan het payrollbureau. Dat betekent dat wij als payrollbureau verantwoordelijk zijn voor het bijhouden van salarisadministratie en de verschillende werkgeversrisico’s. Wij zorgen er dus voor dat jouw personeel correct het loon uitbetaalt krijgt. Daarnaast betalen wij de kosten wanneer een werknemer schiedam onverhoopt ziek of arbeidsongeschikt raakt.

De voordelen van overstappen op payrolling

Al vele bedrijven in Schiedam en omgeving waagden de stap om over te stappen op payrolling. Zij ervaarden de vele voordelen die payrolling met zich meebrengt. Deze ondernemers houden meer tijd en energie over om zich te focussen op het ondernemen. Jij voert jouw businessplannen uit en stuurt jouw werknemers aan, terwijl onze specialisten jouw salarisadministratie tot in de puntjes verzorgen. Indien je advies nodig hebt, staan zij altijd voor je klaar. Tot slot komt je nooit meer voor onverwachte kosten te staan. Wij nemen de risico’s namelijk van jouw over. Raakt er onverwacht een werknemer ziek of arbeidsongeschikt in Schiedam? Dan zijn wij aansprakelijk voor de kosten.

De kenmerken van HSU.nl

De diensten van HSU.nl kenmerken zich door het volgende:

  • Wij hebben jarenlange ervaring
  • Wij verzorgen jouw administratieve verplichtingen
  • Wij nemen de arbeidsrisico’s van je over
  • Wij betalen jouw zieke werknemers wel 2 jaar door
  • Wij geven gratis advies bij personele vraagstukken
  • Neem contact met ons op

    Wilt jij ook overstappen op payroll in Schiedam? Of heb jij behoefte aan meer informatie over de diensten van onze payrollbedrijf? Benader ons dan via 088-5363300 of mail naar info@hsu.nl. Wij horen dan graag welke taken wij van jou mogen overnemen wat betreft payroll in Schiedam.