Wat is payroll precies?

Bent u als ondernemer in Schiedam of omgeving veel tijd en energie kwijt aan taken waar u zich liever niet op focust? Dan kunnen wij u de oplossing bieden in de vorm van payrolling. Wanneer u overstapt op payrolling, geeft u het juridisch werkgeverschap uit handen aan het payrollbureau. Dat betekent dat wij als payrollbureau verantwoordelijk zijn voor het bijhouden van salarisadministratie en de verschillende werkgeversrisico’s. Wij zorgen er dus voor dat uw personeel correct het loon uitbetaalt krijgt. Daarnaast betalen wij de kosten wanneer een werknemer schiedam onverhoopt ziek of arbeidsongeschikt raakt.

De voordelen van overstappen op payrolling

Al vele bedrijven in Schiedam en omgeving waagden de stap om over te stappen op payrolling. Zij ervaarden de vele voordelen die payrolling met zich meebrengt. Deze ondernemers houden meer tijd en energie over om zich te focussen op het ondernemen. U voert uw businessplannen uit en stuurt uw werknemers aan, terwijl onze specialisten uw salarisadministratie tot in de puntjes verzorgen. Indien u advies nodig heeft, staan zij altijd voor u klaar. Tot slot komt u nooit meer voor onverwachte kosten te staan. Wij nemen de risico’s namelijk van uw over. Raakt er onverwacht een werknemer ziek of arbeidsongeschikt in Schiedam? Dan zijn wij aansprakelijk voor de kosten.

De kenmerken van HSU.nl

De diensten van HSU.nl kenmerken zich door het volgende:

  • Wij hebben meer dan 19 jaar ervaring
  • Wij verzorgen uw administratieve verplichtingen
  • Wij nemen de arbeidsrisico’s van u over
  • Wij betalen uw zieke werknemers wel 2 jaar door
  • Wij geven gratis advies bij personele vraagstukken
  • Neem contact met ons op

    Wilt u ook overstappen op payroll in Schiedam? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de diensten van onze payrollbedrijf? Benader ons dan via 088-5363300 of mail naar info@hsu.nl. Wij horen dan graag welke taken wij van u mogen overnemen wat betreft payroll in Schiedam.