Ontdek het gemak van payrolling

Als u meer wilt weten over payroll in Almere, dan bent u bij de specialisten van HSU.nl aan het juiste adres. Wij wijzen u graag op de vele voordelen en mogelijkheden voor ondernemingen die besluiten te gaan payrollen. Wenst u meer tijd en energie in Almere voor uw corebusiness? En juist minder risico’s en verantwoordelijkheden? Kies dan voor payroll in Almere.

Onze diensten voor de schoonmaakbranche

Kiest u als schoonmaakbedrijf of ZZP’er in de schoonmaak voor payrolling? Dan kunnen wij verschillende taken van u overnemen. Als payrollbedrijf zijn wij de juridisch werkgever van uw werknemers. Dit betekent dat wij verantwoordelijk zijn voor de loon-, arbo- en personeelsadministratie. Daarnaast nemen wij ook de bijbehorende verplichtingen en arbeidsrisico’s op ons. Doordat wij deze taken van u overnemen, houdt u weer meer tijd over om zich te richten op het aansturen van uw werknemers en andere verantwoordelijkheden die u als ondernemer heeft. Van het regelen van de loonbetalingen tot de verzorging van de salarisstroken en arbeidsovereenkomsten, wij nemen het graag van u over.

Geniet van deze voordelen met payroll

Beschikt u over een schoonmaakbedrijf? En kiest u voor onze diensten? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • U kunt meer tijd en energie steken in het ondernemen
  • U draagt niet meer de risico’s van arbeidsovereenkomsten
  • U hoeft de salarisadministratie niet meer zelf bij te houden
  • U hoeft zieke werknemers niet meer 2 jaar door te betalen
  • U bent niet langer verplicht om zich aan te sluiten bij de Arbodienst

Kies voor de collectieve inkoop van bijvoorbeeld zorg-, auto- en loondoorbetalingsverzekeringen en bespaar extra veel op de kosten!

Profiteren van payrolling in de schoonmaak

In de schoonmaakbranche heeft u vaak te maken met flexibele uren en werknemers die parttime werken. Het kan voor een ondernemer behoorlijk wat tijd en energie kosten om dit allemaal op de juiste manier bij te houden en te registreren. De hulp van een specialist bij een payrollbureau is dan ideaal. HSU.nl zorgt er met payroll voor dat u zich weer kunt focussen op de zaken die er echt toe doen in uw bedrijf. Heeft u niet de middelen en kennis in huis om een goede structuur aan te brengen in uw salarisadministratie? Ook dan bent u als bedrijf in de schoonmaak in goede handen bij ons.

Neem contact op voor payroll in de schoonmaak

Wenst u als bedrijf in de schoonmaakbranche ook te profiteren van de voordelen van payroll? Bel dan direct via 088-5363300 of mail naar info@HSU.nl. Wij maken dan graag een afspraak met u voor payroll in de schoonmaak.