Wat is payroll?

Voor u met uw bedrijf in Sevenum de overstap maakt naar payroll wilt u natuurlijk wel weten wat het precies inhoudt. Wanneer u kiest voor payroll geeft u het juridisch werkgeverschap uit handen aan een payrollbureau, bijvoorbeeld HSU.nl. Dat houdt in dat wij de volledige loon-, arbo- en personeelsadministratie overnemen. Daarbij horen ook de risico’s en verantwoordelijkheden die bij deze taken komen kijken. Denk bijvoorbeeld aan het doorbetalen van medewerkers die door ziekte niet kunnen werken. U blijft ondertussen natuurlijk nog wel altijd de baas op de werkvloer. Bij HSU.nl kunnen zowel parttime als fulltime medewerkers op de payroll.

Waarom u overstapt naar payroll in Sevenum

Steeds meer ondernemers kiezen ervoor om de overstap te maken naar payroll. Een van de belangrijkste redenen is omdat de personeelsadministratie heel veel tijd en energie kost. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat u deze tijd aan andere zaken wilt besteden. De deskundige medewerkers van HSU.nl weten alles over loon- en personeelsadministratie en nemen de backoffice graag van u over. Zo houdt u in flink wat tijd over om te besteden aan taken waar u wel echt passie voor heeft, uw corebusiness.

Voordelen van payroll door HSU.nl

Twijfelt u toch nog een beetje of payroll wel iets voor uw bedrijf in Sevenum is? Om de twijfels weg te halen zetten wij de voordelen op een rij:

  • Onze professionals hebben zo’n 20 jaar ervaring in payroll
  • Wij nemen de administratieve verplichtingen volledig van u over
  • U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de arbeidsrisico’s
  • Zieke werknemers betaalt HSU.nl tot wel 2 jaar gewoon door
  • Bij personeelsgerelateerde vraagstukken kunt u gratis bij ons terecht

Contact opnemen met HSU.nl

Wilt u met uw bedrijf in Sevenum de overstap maken naar payroll? Of wilt u toch liever eerst wat informatie over wat HSU.nl voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 088-5363300 of mail naar info@hsu.nl. Wij vertellen u alles over de mogelijkheden die HSU.nl te bieden heeft wat betreft payroll in Sevenum.