Payroll in Sevenum door HSU.nl

Wil je de hulp inschakelen van een specialist voor payroll in Sevenum? Kies dan voor de experts van HSU.nl! Wij nemen jou de taken wat betreft personeels- en loonadministratie volledig uit handen. Je kunt ons ook inschakelen voor payroll op maat, bijvoorbeeld wanneer je slechts enkele taken aan ons over wilt laten. Of het nu gaat om bepaalde werkzaamheden of het uitbesteden van de volledige backoffice, HSU.nl is jouw betrouwbare partner voor payroll in Sevenum. Meer te weten komen over ons payrollbureau? Neem gerust contact met ons op. Wij bespreken graag wat we voor jou kunnen betekenen.

Wat is payroll?

Voor je met jouw bedrijf in Sevenum de overstap maakt naar payroll wil jij natuurlijk wel weten wat het precies inhoudt. Wanneer je kiest voor payroll geef je het juridisch werkgeverschap uit handen aan een payrollbureau, bijvoorbeeld HSU.nl. Dat houdt in dat wij de volledige loon-, arbo- en personeelsadministratie overnemen. Daarbij horen ook de risico’s en verantwoordelijkheden die bij deze taken komen kijken. Denk bijvoorbeeld aan het doorbetalen van medewerkers die door ziekte niet kunnen werken. Jij blijft ondertussen natuurlijk nog wel altijd de baas op de werkvloer. Bij HSU.nl kunnen zowel parttime als fulltime medewerkers op de payroll.

Waarom je overstapt naar payroll in Sevenum

Steeds meer ondernemers kiezen ervoor om de overstap te maken naar payroll. Een van de belangrijkste redenen is omdat de personeelsadministratie heel veel tijd en energie kost. Wij kunnen het ons goed voorstellen dat je deze tijd aan andere zaken wilt besteden. De deskundige medewerkers van HSU.nl weten alles over loon- en personeelsadministratie en nemen de backoffice graag van je over. Zo houd je flink wat tijd over om te besteden aan taken waar jij wel echt passie voor hebt, jouw core-business.

Voordelen van payroll door HSU.nl

Twijfel je toch nog een beetje of payroll wel iets voor jouw bedrijf in Sevenum is? Om de twijfels weg te halen zetten wij de voordelen op een rij:

  • Onze professionals hebben jarenlange ervaring in payroll
  • Wij nemen de administratieve verplichtingen volledig van je over
  • Jij hoeft je geen zorgen meer te maken over de arbeidsrisico’s
  • Zieke werknemers betaalt HSU.nl tot wel 2 jaar gewoon door
  • Bij personeelsgerelateerde vraagstukken kun je gratis bij ons terecht

Contact opnemen met HSU.nl

Wilt jij met jouw bedrijf in Sevenum de overstap maken naar payroll? Of wilt je toch liever eerst wat informatie over wat HSU.nl voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 088-5363300 of mail naar info@hsu.nl. Wij vertellen je alles over de mogelijkheden die HSU.nl te bieden heeft wat betreft payroll in Sevenum.