Stap over op payroll

Wilt u weten of payroll in Sneek handig is voor uw onderneming? Laat u adviseren door de specialisten van HSU.nl. Wij zijn niet voor niets al een kleine 20 jaar ervaren in het aanbieden van diensten in payrolling. Heeft u genoeg van die complete en complexe loon-, Arbo- en personeelsadministratie in Sneek? Draag deze dan over aan ons en ontdek uw voordelen aangaande payroll in Sneek.

Draag uw administratie uit Sneek aan ons over

Als u besluit te gaan payrollen, bent u niet langer de juridisch werkgever van uw personeel. Deze verantwoordelijkheden, verplichtingen en risico’s draagt u dan namelijk aan ons over. Dit houdt in dat alle werkzaamheden omtrent de loon-, personeels- en Arbo-administratie voortaan door ons worden verzorgd. Dit bespaart u enorm veel kosten. Wij rekenen namelijk alleen kosten als er ook daadwerkelijk gewerkt is. Zelfs zieke werknemers hoeft u niet door te betalen; dat doen wij voor u! De dagelijkse regie houdt u uiteraard wel in eigen handen. Op die manier biedt payroll u het beste van beide werelden!

Als u wilt starten met payrollen

Wanneer u wilt gaan payrollen in Sneek, zullen wij de volgende gegevens van u vragen:

  1. Wanneer wilt u beginnen?
  2. Hoeveel medewerkers wilt u op de payroll plaatsen?
  3. Wat is het bruto uurloon van deze medewerkers?
  4. Wanneer wenst u de salarisuitbetaling?
  5. Welke persoonsgegevens/arbo-documenten heeft u al?
  6. Wat wilt u dat we doen met reeds bestaande contracten?
  7. Wat zijn uw bedrijfsgegevens en arbeidsvoorwaarden?

Geef bovenstaande gegevens aan ons door, dan kunnen wij al binnen 24 uur tot wel 100 werknemers linken aan een payrollconstructie.

Profiteer van deze voordelen in Sneek

Een hoop voordelen van payrolling kent u misschien al wel. Denk aan het overhouden van veel meer tijd, ruimte en energie voor uw eigen core business. Een bijkomend voordeel is dat u zich straks meer kunt richten op een goede band met uw werknemers. U behoudt immers nog wel de operationele leiding over uw medewerkers, en u heeft daar straks veel meer tijd voor! Een ander voordeel is dat u bij ons collectieve verzekeringen voor uw werknemers kunt inkopen. Denk aan een zorg-, auto- of loondoorbetalingsverzekering. Dit scheelt u enorm veel kosten!

Stap over op payroll in Sneek

Heeft u nog meer interesse in payroll gekregen? Bent u er van overtuigd dat het uw werkzaamheden en bedrijfsvoering in Sneek enorm kan vereenvoudigen? Bel dan naar 088-5363300 of mail naar info@HSU.nl. Wij bespreken graag met u hoe u het meest kunt profiteren van payroll in Sneek.