Wij zijn uw payroll specialist!

Zoek niet langer verder, want HSU.nl is uw payroll specialist! Wij kunnen u alles vertellen over de voordelen die payrollen met zich meebrengt. Misschien bent u freelancer of bent u een professional onder contract. Dit maakt allemaal niet uit, omdat payrolling voor alle partijen een uitkomst kan bieden. Ontmoet uw nieuwe payroll specialist!

Wat wij als payroll specialist voor u kunnen doen

Als payroll specialist kunnen wij een hoop voor u betekenen. Wij vertellen u graag meer over de bijkomende voordelen van payrolling. Wanneer u personeel in dienst heeft met verschillende arbeidsovereenkomsten, kan de volledige administratie bijhouden een lastig karweitje zijn. Al helemaal wanneer u ook nog eens flexmedewerkers in dienst heeft. Hoe houdt u dit dan overzichtelijk? Als payroll specialist kunnen wij uw administratie geheel van u overnemen. Laat het juridisch werkgeverschap over uw werknemers maar aan ons over.
Wij houden toezicht op uw administratie, behandelen ondere andere arbeidsovereenkomsten en houden ons bezig met de uitbetalingen. Ook wanneer er sprake is van ziekte.

Schakel ons als payroll specialist in!

Wanneer u ons inschakelt als uw payroll specialist, kunt u erop rekenen dat wij al uw zorgen wegnemen. Dat maakt ons tot niet zomaar een organisatie. Wij bieden u veel voordelen voor uw organisatie. Dit is wat wij u kunnen bieden:

  • Een groot financieel voordeel voor uw bedrijf
  • U krijgt meer tijd voor uw bedrijf, kunt meer netwerken en u bezighouden met de acquisitie
  • Uw administratie wordt volledig door ons verzorgd
  • U kunt kiezen of u zich bij de Arbodienst wilt aansluiten of niet
  • Een brede keuze uit ons mooie aanbod collectieve verzekeringen

Wanneer u nog niet zeker bent over payrolling en twijfelt of dit een goede werkwijze voor u is, kunt u altijd even contact met ons opnemen. Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons aan. Onze experts helpen u graag verder op weg met uw vragen.

Kiezen voor een payroll specialist

Ondernemers noemen vaak als argument dat een goede reden om te kiezen voor payroll het feit is dat zij zich niet meer hoeven te bekommeren om hun salarisadministratie. Dit neemt immers veel tijd in beslag. Daarbij ervaren ondernemers het vaak als moeilijk om hun administratie goed op orde te houden. Door het gebruik van payrolling worden uw zorgen weggenomen en kunt u uw focus geheel bij uw eigen onderneming leggen.

Zet ons vandaag nog in als uw payroll specialist

Bent u benieuwd naar wat wij als payroll specialist voor u kunnen doen? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar 088-5363300 of stuur een e-mail naar info@HSU.nl. Wij staan als payroll specialist graag voor u klaar!