Payroll in Spijkenisse

Wat houdt payroll in Spijkenisse precies in? Als u HSU.nl inschakelt als payrollbureau, verzorgen wij uw loon-, arbo- en personeelsadministratie. We houden alles overzichtelijk voor u bij. Payroll houdt bovendien in dat wij de verantwoordelijkheid voor de ondernemersrisico’s van u overnemen. Neem bijvoorbeeld het ziekteverzuim van uw werknemers. U bent verplicht om uw werknemer een bepaalde periode door te betalen als hij of zij langdurig ziek is. Schakelt u HSU.nl in voor payroll in Spijkenisse, dan betalen we zieke medewerkers tot wel 2 jaar lang door. U geeft ons het juridisch werkgeverschap, maar op de werkvloer bent u natuurlijk zelf in control! U blijft namelijk uitvoerend werkgever.

Ga dus ook voor payroll!

Payroll in Spijkenisse wordt steeds populairder. Een van de redenen is dat we de risico’s waar u als ondernemer mee te maken krijgt uit handen nemen, maar door uw administratie aan een professional over te laten, bespaart u ook veel tijd en energie. U kunt natuurlijk ook iemand aannemen om de administratie voor uw bedrijf te verzorgen, maar het inschakelen van een payrollbureau als HSU.nl is veel goedkoper. We hebben bovendien ervaren specialisten in huis, die precies weten hoe ze de administratie aan moeten pakken.

De voordelen op een rij

Kiezen voor payroll in Spijkenisse heeft dus vele voordelen voor u en uw bedrijf. Als u HSU.nl inschakelt als uw payrollbureau weet u zeker dat:

  • Uw administratie professioneel verzorgd wordt. We hebben al meer dan 20 jaar ervaring als payrollbureau.
  • U uw administratie zorgeloos aan ons kunt overlaten, zodat u tijd hebt voor andere werkzaamheden.
  • We niet alleen administratieve taken overnemen, maar ook de arbeidsrisico’s voor u op ons nemen.
  • We uw werknemers bij ziekteverzuim tot wel 2 jaar lang doorbetalen.
  • U bij ons altijd welkom bent voor advies over personeelsgerelateerde vraagstukken

Neem contact op!

Wilt u meer informatie over onze diensten omtrent payroll in Spijkenisse? Of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem contact op! Als u het formulier op de website invult, nemen we zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons ook een e-mail sturen via info@hsu.nl of ons telefonisch bereiken via 088-5363300. Voor betrouwbare payroll in Spijkenisse gaat u naar HSU.nl.