Administratief werk uitbesteden

Wanneer jij wel wat hulp kunt gebruiken met de administratieve werkzaamheden van jouw bedrijf, kies je voor payroll in Stadskanaal door de specialisten van HSU.nl. Wij zijn jouw partner voor payrolling, uitzenden, salarisadministratie en zzp-ondersteuning. We hebben al ervaring sinds 2000, en zijn de specialist in payroll in Stadskanaal. Bespaar tijd en energie, en laat jouw administratieve werkzaamheden aan ons over. Wil je meer weten over payroll in Stadskanaal? Neem dan contact op met onze specialisten.

Contact opnemen Offerte aanvragen

Wat houdt payroll in?

Wil je met jouw bedrijf de overstap maken naar payroll in Stadskanaal? Dat betekent dat je het juridische werkgeverschap uit handen geeft aan een payrollbedrijf. Kies je voor HSU.nl, dan worden wij de juridisch werkgever. We nemen alle verantwoordelijkheden wat betreft de loon-, arbo- en personeelsadministratie van jou over. Natuurlijk vallen hieronder ook de risico’s en verplichtingen die bij het juridisch werkgeverschap komen kijken. Denk hierbij onder andere aan ziekteverzuim. Wanneer een personeelslid ziek wordt, of om een andere reden arbeidsongeschikt worden, nemen wij de verantwoordelijkheid om die medewerker door te betalen. Zowel parttime als fulltime medewerkers van jouw bedrijf kunnen bij HSU.nl op de payroll in Stadskanaal.

Waarom kiezen voor payroll door HSU.nl?

Heel veel ondernemers hebben al de keuze gemaakt voor payroll in Stadskanaal door HSU.nl. Ondernemers kunnen op die manier namelijk veel tijd en energie besparen. Dat komt omdat met payrolling onder andere de salarisadministratie en de backoffice uit handen genomen worden. Bovendien weten onze specialiste alles over loon- en personeelsadministratie. Zo kunnen we u adviseren over de laatste wetten en regels, en wordt de administratie altijd professioneel bijgehouden. Je kunt zich vervolgens bezig houden met onderdelen van het ondernemerschap waar jij wel echt passie voor heeft. Kan jij de hulp van een payrollbedrijf wel gebruik in Stadskanaal? Neem contact op en maak een afspraak.

Voordelen van payroll in Stadskanaal

Om de keuze voor payroll in Stadskanaal wellicht nog wat te vereenvoudigen, hebben we de voordelen voor jou op een rij gezet:

  • Het is niet meer nodig om tijd en energie te steken in administratieve verplichtingen
  • Alle arbeidsrisico’s worden van jou overgenomen
  • Wij betalen zieke werknemers tot wel 2 jaar door
  • Je krijgt gratis advies over vraagstukken gerelateerd aan personeelszaken
  • Wanneer je kiest voor payroll door HSU.nl, profiteer je van ervaring sinds 2000

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wanneer je de overstap wilt maken naar payroll in Stadskanaal, ben je bij HSU.nl aan het juiste adres. Neem direct contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan. Dat doe je door het contactformulier hier op de site in te vullen, te bellen naar 088-5363300 of door een mail te sturen naar info@hsu.nl. HSU.nl helpt je graag verder met payroll in Stadskanaal.