Wat houdt payroll in?

Wilt u met uw bedrijf de overstap maken naar payroll in Stadskanaal? Dat betekent dat u het juridische werkgeverschap uit handen geeft aan een payrollbedrijf. Kiest u voor HSU.nl, dan worden wij de juridisch werkgever. We nemen alle verantwoordelijkheden wat betreft de loon-, arbo- en personeelsadministratie van u over. Natuurlijk vallen hieronder ook de risico’s en verplichtingen die bij het juridisch werkgeverschap komen kijken. Denk hierbij onder andere aan ziekteverzuim. Wanneer een personeelslid ziek wordt, of om een andere reden arbeidsongeschikt worden, nemen wij de verantwoordelijkheid om die medewerker door te betalen. Zowel parttime als fulltime medewerkers van uw bedrijf kunnen bij HSU.nl op de payroll in Stadskanaal.

Waarom kiezen voor payroll door HSU.nl?

Heel veel ondernemers hebben al de keuze gemaakt voor payroll in Stadskanaal door HSU.nl. Ondernemers kunnen op die manier namelijk veel tijd en energie besparen. Dat komt omdat met payrolling onder andere de salarisadministratie en de backoffice uit handen genomen worden. Bovendien weten onze specialiste alles over loon- en personeelsadministratie. Zo kunnen we u adviseren over de laatste wetten en regels, en wordt de administratie altijd professioneel bijgehouden. U kunt zich vervolgens bezig houden met onderdelen van het ondernemerschap waar u wel echt passie voor heeft. Kunt u de hulp van een payrollbedrijf wel gebruik in Stadskanaal? Neem contact op en maak een afspraak.

Voordelen van payroll in Stadskanaal

Om de keuze voor payroll in Stadskanaal wellicht nog wat te vereenvoudigen, hebben we de voordelen voor u op een rij gezet:

  • Het is niet meer nodig om tijd en energie te steken in administratieve verplichtingen
  • Alle arbeidsrisico’s worden van u overgenomen
  • Wij betalen zieke werknemers tot wel 2 jaar door
  • U krijgt gratis advies over vraagstukken gerelateerd aan personeelszaken
  • Wanneer u kiest voor payroll door HSU.nl, profiteert u van zo’n 20 jaar ervaring

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wanneer u de overstap wilt maken naar payroll in Stadskanaal, bent u bij HSU.nl aan het juiste adres. Neem direct contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan. Dat doet u door het contactformulier hier op de site in te vullen, te bellen naar 088-5363300 of door een mail te sturen naar info@hsu.nl. HSU.nl helpt u graag verder met payroll in Stadskanaal.