Wat is payrolling?

Veel werkgevers kiezen voor payroll, maar wat is payrolling precies? Payrolling betekent dat u het juridisch werkgeverschap uit handen geeft aan een payrollbureau als HSU.nl. Wij nemen de zorg voor uw arbo-, loon- en personeelsadministratie van u over. Maar ook de daarbij behorende plichten en financiële risico’s nemen wij voor onze rekening. U blijft met payrolling wel de operationeel werkgever van uw bedrijf. Het is dus nog steeds aan u om de juiste mensen voor uw bedrijf in Staphorst te selecteren en aan te nemen.

Waarom kiezen voor payrolling

Voor een ondernemer biedt payrolling diverse voordelen. Een van de grootste voordelen is dat u zelf een stuk minder administratief werk hoeft te doen. Het doen van de administratie is een taak die u als werkgever waarschijnlijk liever kwijt dan rijk bent. De loon-, arbo- en personeelsadministratie wordt verzorgt door onze medewerkers. Zij hebben alle kennis en vaardigheden in huis om de werkzaamheden zorgvuldig en correct uit te voeren. Payrolling zorgt er daarnaast voor dat u niet langer verantwoordelijk bent voor de loondoorbetaling bij zieke werknemers. Ten slotte geeft het u ook de mogelijkheid om kosten te besparen met bijvoorbeeld collectieve inkoop. Heeft u behoefte aan meer informatie over de voordelen van payroll in Staphorst? Bel of mail ons dan.

De voordelen van HSU.nl

Heeft u interesse in een overstap op payroll in Staphorst? Kies dan voor de diensten van HSU.nl. Wij bieden onder andere het volgende:

  • Meer dan 19 jaar ervaring in het vak
  • Correcte verzorging van uw administratieve verplichtingen
  • Nemen de arbeidsrisico’s van u over
  • Betalen uw zieke werknemers tot wel 2 jaar door
  • Voorzien u van gratis advies bij personele vraagstukken

Maak een afspraak met ons

Neem vandaag nog contact met ons op als u meer wilt weten over payrolling in Staphorst. Wilt u direct een afspraak met ons maken? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze tarieven? Benader ons dan via telefoonnummer 088-5363300 of stuur een e-mail naar info@hsu.nl. Wij horen graag meer over uw wensen voor payroll in Staphorst.