HSU.nl voor payroll in Staphorst

Denk je als werkgever aan een overstap op payroll in Staphorst? HSU.nl gaat graag met je aan de slag. Al ruim 20 jaar zijn wij gespecialiseerd in HRM, payroll, uitzenden, salarisadministraties en zzp-ondersteuning. Wij staan altijd klaar voor ondernemers en zorgen ervoor dat zij tijdrovende taken uit handen kunnen geven aan een expert. Wil jij ook de voordelen van payroll in Staphorst ervaren? Lees dan verder voor meer informatie. Natuurlijk kun je ook direct contact met ons opnemen door te bellen of te mailen. Wij horen dan graag meer over jouw wensen voor payrollen op maat.

Wat is payrolling?

Veel werkgevers kiezen voor payroll, maar wat is payrolling precies? Payrolling betekent dat je het juridisch werkgeverschap uit handen geeft aan een payrollbureau als HSU.nl. Wij nemen de zorg voor jouw arbo-, loon- en personeelsadministratie van jou over. Maar ook de daarbij behorende plichten en financiële risico’s nemen wij voor onze rekening. Jij blijft met payrolling wel de operationeel werkgever van jouw bedrijf. Het is dus nog steeds aan jou om de juiste mensen voor jouw bedrijf in Staphorst te selecteren en aan te nemen.

Waarom kiezen voor payrolling

Voor een ondernemer biedt payrolling diverse voordelen. Een van de grootste voordelen is dat je zelf een stuk minder administratief werk hoeft te doen. Het doen van de administratie is een taak die je als werkgever waarschijnlijk liever kwijt dan rijk bent. De loon-, arbo- en personeelsadministratie wordt verzorgt door onze medewerkers. Zij hebben alle kennis en vaardigheden in huis om de werkzaamheden zorgvuldig en correct uit te voeren. Payrolling zorgt er daarnaast voor dat jij niet langer verantwoordelijk bent voor de loondoorbetaling bij zieke werknemers. Ten slotte geeft het je ook de mogelijkheid om kosten te besparen met bijvoorbeeld collectieve inkoop. Heb jij behoefte aan meer informatie over de voordelen van payroll in Staphorst? Bel of mail ons dan.

De voordelen van HSU.nl

Heb je interesse in een overstap op payroll in Staphorst? Kies dan voor de diensten van HSU.nl. Wij bieden onder andere het volgende:

  • Ervaring, we zijn sinds 2000 actief in het vak
  • Correcte verzorging van jouw administratieve verplichtingen
  • Nemen de arbeidsrisico’s van je over
  • Betalen jouw zieke werknemers tot wel 2 jaar door
  • Voorzien je van gratis advies bij personele vraagstukken

Maak een afspraak met ons

Neem vandaag nog contact met ons op als je meer wilt weten over payrolling in Staphorst. Wil je direct een afspraak met ons maken? Of heb jij behoefte aan meer informatie over onze tarieven? Benader ons dan via telefoonnummer 088-5363300 of stuur een e-mail naar info@hsu.nl. Wij horen graag meer over jouw wensen voor payroll in Staphorst.