Hoe wij u van dienst zijn

Wanneer u kiest voor een samenwerking met payrollbedrijf HSU.nl nemen wij het volledige juridische werkgeverschap van u over. Dat klinkt als een drastische maatregel, maar dat valt in werkelijkheid heel erg mee. Het betekent simpelweg dat wij verantwoordelijk worden voor de loon-, arbo- en personeelsadministratie van uw bedrijf. Ook nemen wij de verantwoordelijkheid voor de bijkomende risico’s en verplichtingen. Uw medewerkers zullen hier weinig tot niets van merken. De grootste verandering voor uw personeel wanneer u kiest voor payroll is dat de loonbetaling, salarisstroken, arbozaken en arbeidsovereenkomsten nu via ons payrollbureau zullen lopen. Hier hoeft u als werkgever dus geen tijd en energie meer in te steken.

De voordelen van payroll

Stapt u met uw bedrijf in Swalmen over op payroll, dan gaat u profiteren van flink wat voordelen. Denk onder andere aan:

  • U bespaart tijd en energie, omdat u zich niet meer bezig hoeft te houden met administratieve taken
  • Wij zorgen voor doorbetaling bij ziekte van werknemers
  • U neemt geen risico’s op het gebied van arbeidsovereenkomsten en juridische vraagstukken
  • Bij personeelsgerelateerde vraagstukken kunt u rekenen op ons advies
  • Door collectieve inkoop bespaart u op de kosten

Stap in Swalmen over op payroll

Maakt u in Swalmen ook de overstap naar payroll? Dan zult u niet meer hoeven worstelen met loon- en personeelsadministratie, maar houdt u tijd over voor de taken waar u wel passie voor heeft. Bovendien brengen wij structuur en continuïteit in uw administratie. Aangezien wij volledig digitaal werken, behoudt u in Swalmen nog gewoon het overzicht. U heeft dus altijd het volledige inzicht in uw administratie.

Eenvoudig contact met ons opnemen

Wilt u in Swalmen ook de overstap maken op payroll van HSU.nl? Of zou u graag wat meer informatie over ons payrollbedrijf willen ontvangen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Dat doet u door te bellen naar 088-5363300 of te mailen naar info@hsu.nl. Maak van HSU.nl uw partner voor payroll in Swalmen!