Jouw partner voor payroll in Swalmen

Nemen de administratieve werkzaamheden van jouw bedrijf in Swalmen te veel tijd in beslag? Schakel dan de hulp in van de experts van payrollbureau HSU.nl. Wij hebben jarenlange ervaring met payroll en nemen de administratie van jouw bedrijf in Swalmen graag van je over. Neem gerust contact met ons op en plan een afspraak in om de mogelijkheden van payroll in Swalmen te bespreken.

Hoe wij jou van dienst zijn

Wanneer jij kiest voor een samenwerking met payrollbedrijf HSU.nl nemen wij het volledige juridische werkgeverschap van je over. Dat klinkt als een drastische maatregel, maar dat valt in werkelijkheid heel erg mee. Het betekent simpelweg dat wij verantwoordelijk worden voor de loon-, arbo- en personeelsadministratie van jouw bedrijf. Ook nemen wij de verantwoordelijkheid voor de bijkomende risico’s en verplichtingen. Jouw medewerkers zullen hier weinig tot niets van merken. De grootste verandering voor jouw personeel wanneer jij kiest voor payroll is dat de loonbetaling, salarisstroken, arbozaken en arbeidsovereenkomsten nu via ons payrollbureau zullen lopen. Hier hoef jij als werkgever dus geen tijd en energie meer in te steken.

De voordelen van payroll

Stapt je met jouw bedrijf in Swalmen over op payroll, dan ga jij profiteren van flink wat voordelen. Denk onder andere aan:

  • Je bespaart tijd en energie, omdat jij je niet meer bezig hoeft te houden met administratieve taken
  • Wij zorgen voor doorbetaling bij ziekte van werknemers
  • Je neemt geen risico’s op het gebied van arbeidsovereenkomsten en juridische vraagstukken
  • Bij personeelsgerelateerde vraagstukken kun jij rekenen op ons advies
  • Door collectieve inkoop bespaar je op de kosten

Stap in Swalmen over op payroll

Maak jij in Swalmen ook de overstap naar payroll? Dan zul je niet meer hoeven worstelen met loon- en personeelsadministratie, maar houdt je tijd over voor de taken waar jij wel passie voor hebt. Bovendien brengen wij structuur en continuïteit in jouw administratie. Aangezien wij volledig digitaal werken, behoud jij in Swalmen nog gewoon het overzicht. je hebt dus altijd het volledige inzicht in jouw administratie.

Eenvoudig contact met ons opnemen

Wil jij in Swalmen ook de overstap maken op payroll van HSU.nl? Of zou je graag wat meer informatie over ons payrollbedrijf willen ontvangen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Dat doe je door te bellen naar 088-5363300 of te mailen naar info@hsu.nl. Maak van HSU.nl jouw partner voor payroll in Swalmen!