Payroll in Tegelen

Graag vertellen wij u wat payroll precies inhoudt. Wanneer u ervoor kiest om uw payroll te laten verzorgen door HSU.nl dan nemen wij u het juridisch werkgeverschap van uw bedrijf in Tegelen uit handen. Dat betekent dat u gewoon de baas blijft over uw eigen onderneming, maar dat de specialisten van HSU.nl verantwoordelijk zijn voor uw arbo-, loon- en personeelsadministratie. Wij zijn dus ook verantwoordelijk voor de risico’s en verplichtingen die hierbij komen kijken. Uw medewerkers in Tegelen zullen weinig merken van de overgang, en u kunt zelf nog steeds bepalen welke nieuwe medewerkers u wilt aannemen. Het verschil zit hem er vooral in dat de loonbetaling, salarisstroken, arbozaken en arbeidsovereenkomsten nu lopen via ons payrollbureau.

Profiteer van de voordelen van HSU.nl

Kiest u ervoor om de payroll van uw bedrijf in Tegelen uit te besteden aan HSU.nl, dan profiteert u direct van een aantal voordelen:

  • Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring als payroll specialist
  • Wij verzorgen uw administratieve verplichten op correcte manier
  • Wij nemen uw arbeidsrisico’s uit handen
  • Uw zieke werknemers worden bij HSU.nl tot wel 2 jaar doorbetaald
  • Wij voorzien u graag van gratis advies over uw personele vraagstukken

Maak een afspraak voor uw payroll in Tegelen

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden van payroll voor uw bedrijf in Tegelen? Onze specialisten geven u hier graag meer informatie over. Hiervoor kunt u een vrijblijvende afspraak maken waarin wij u meer vertellen over de verschillende mogelijkheden. Neem contact met ons op door te bellen naar 088-5363300, te mailen via info@hsu.nl of een bericht voor ons achter te laten via het contactformulier hier op de site. Wij helpen u graag met uw payroll in Tegelen!