Kies voor Payroll in Tegelen

Heb je een bedrijf in Tegelen en zou je de administratie hiervan graag overlaten aan een professioneel payrollbedrijf? Schakel dan snel de hulp in van HSU.nl. Kies je ervoor om ons in te schakelen in Tegelen, dan ben jij verlost van jouw tijdrovende personeels- en loonadministratie. Wij kunnen jou daarnaast ook ondersteunen op het gebied van HRM, payroll, uitzenden, salarisadministratie en zzp-advies. Wil je graag meer informatie over payroll voor jouw bedrijf in Tegelen? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Payroll in Tegelen

Graag vertellen wij je wat payroll precies inhoudt. Wanneer jij ervoor kiest om jouw payroll te laten verzorgen door HSU.nl dan nemen wij jou het juridisch werkgeverschap van jouw bedrijf in Tegelen uit handen. Dat betekent dat je gewoon de baas blijft over jouw eigen onderneming, maar dat de specialisten van HSU.nl verantwoordelijk zijn voor jouw arbo-, loon- en personeelsadministratie. Wij zijn dus ook verantwoordelijk voor de risico’s en verplichtingen die hierbij komen kijken. Jouw medewerkers in Tegelen zullen weinig merken van de overgang, en je kunt zelf nog steeds bepalen welke nieuwe medewerkers jij wilt aannemen. Het verschil zit hem er vooral in dat de loonbetaling, salarisstroken, arbozaken en arbeidsovereenkomsten nu lopen via ons payrollbureau.

Profiteer van de voordelen van HSU.nl

Kies je ervoor om de payroll van jouw bedrijf in Tegelen uit te besteden aan HSU.nl, dan profiteert jij direct van een aantal voordelen:

  • Wij zijn al sinds 2000 actief als payroll specialist
  • We verzorgen jouw administratieve verplichten op correcte manier
  • Wij nemen jouw arbeidsrisico’s uit handen
  • jouw zieke werknemers worden bij HSU.nl tot wel 2 jaar doorbetaald
  • Wij voorzien jou graag van gratis advies over jouw personele vraagstukken

Maak een afspraak voor jouw payroll in Tegelen

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden van payroll voor jouw bedrijf in Tegelen? Onze specialisten geven je hier graag meer informatie over. Hiervoor kun je een vrijblijvende afspraak maken waarin wij jou meer vertellen over de verschillende mogelijkheden. Neem contact met ons op door te bellen naar 088-5363300, te mailen via info@hsu.nl of een bericht voor ons achter te laten via het contactformulier hier op de site. Wij helpen je graag met jouw payroll in Tegelen!