Payroll voor jouw bedrijf in Terneuzen door HSU

Wil jij met jouw bedrijf in Terneuzen ook de overstap maken naar payroll? HSU is jouw ervaren professional. Je kunt die grote berg administratie wellicht niet meer aanzien. Het slurpt jouw tijd weg en ook jouw energie. Maar geen nood, want HSU staat voor je klaar met onze payroll service. Wij zijn experts in het bijhouden van de salarisadministratie van bedrijven en zzp’ers. Wilt jij jouw administratie ook in de handen van HSU leggen? Bel ons dan direct vanuit Terneuzen en maak een afspraak.

Payrolling, wat betekent dat?

Bent je benieuwd wat payroll betekent? Dan informeren wij jou hier graag over. Payroll betekent de overdracht van het juridisch werkgeverschap omtrent jouw personeel aan een payrollbedrijf. Het payrollbureau is hierbij ook verantwoordelijk voor de risico’s en verplichtingen omtrent jouw loon-, arbo- en personeelsadministratie. Hierbij blijf jij zelf de regie over het personeelsbeleid behouden. Als jij, jouw werknemer of jijzelf als zzp’er wordt uitbetaald door ons payrollbedrijf, dan kunt je rekening houden met een altijd tijdige betaling. Ook goed om te weten, is dat jouw medewerkers, hoewel zij niet meer geheel aan jouw bedrijf in Terneuzen verbonden zijn, nog steeds dezelfde rechten hebben.

Wat biedt payrolling jouw organisatie in Terneuzen?

Wens je in Terneuzen de overstap te maken met jouw bedrijf naar payrolling? Dan kan HSU.nl je vele voordelen bieden. Kies jij voor onze payroll experts, dan:

  • Houd je meer tijd over voor jouw eigen werkzaamheden
  • Loopt je geen risico’s meer rondom arbeidsovereenkomsten
  • Hoef jij jouw zieke werknemers niet meer 2 jaar door te betalen
  • Draagt je jouw volledige salarisadministratie over aan professionals
  • Heb je geen verplichting meer aangesloten te zijn bij een Arbodienst

Wij hebben jou nog veel meer te bieden onder andere op het gebied van financieel voordeel. Wij bieden een collectieve inkoop van auto-, zorg- en loondoorbetalingsverzekeringen aan, waarmee je met jouw bedrijf in Terneuzen meer kosten kunt besparen. Meer informatie? Neem contact op met onze specialist.

Wat maakt payroll geschikt voor jou?

Ontbreekt het je aan tijd of energie om jouw administratie optimaal bij te houden, dan kun je deze in de handen leggen van de specialisten van HSU.nl. Wij hebben jou als professioneel payrollbedrijf veel te bieden en kunnen jou geheel in jouw salarisadministratie ontzorgen. Dit gebeurt snel doch secuur. Wij regelen de administratie voor jouw flexwerkers, medewerkers met een eindig contract, maar ook voor jouw vaste werknemers. Wilt jij jouw administratie in Terneuzen optimaal laten verzorgen, dan is payrolling zeker geschikt voor jouw bedrijf.

Maak de keuze voor payroll in Terneuzen

Vele organisaties in Terneuzen zijn je al voorgegaan en kozen voor de diensten van HSU.nl. Wens je jouw salarisadministratie aan ons over te dragen? Neem dan vandaag nog contact op voor een afspraak of meer informatie. Je kunt ons bellen via: 088-5363300 of mail naar info@hsu.nl. Met payrolling door HSU.nl ben jij verzekerd van een geheel verzorgde salarisadministratie in Terneuzen!