Payrolling, wat betekent dat?

Bent u benieuwd wat payroll betekent? Dan informeren wij u hier graag over. Payroll betekent de overdracht van het juridisch werkgeverschap omtrent uw personeel aan een payrollbedrijf. Het payrollbureau is hierbij ook verantwoordelijk voor de risico’s en verplichtingen omtrent uw loon-, arbo- en personeelsadministratie. Hierbij blijft u zelf de regie over het personeelsbeleid behouden. Als u, uw werknemer of u als zzp’er wordt uitbetaald door ons payrollbedrijf, dan kunt u rekening houden met een altijd tijdige betaling. Ook goed om te weten, is dat uw medewerkers, hoewel zij niet meer geheel aan uw bedrijf in Terneuzen verbonden zijn, nog steeds dezelfde rechten hebben.

Wat biedt payrolling uw organisatie in Terneuzen?

Wenst u in Terneuzen de overstap te maken met uw bedrijf naar payrolling? Dan kan HSU.nl u vele voordelen bieden. Kiest u voor onze payroll experts, dan:

  • Houdt u meer tijd over voor uw eigen werkzaamheden
  • Loopt u geen risico’s meer rondom arbeidsovereenkomsten
  • Hoeft u uw zieke werknemers niet meer 2 jaar door te betalen
  • Draagt u uw volledige salarisadministratie over aan professionals
  • Heeft u geen verplichting meer aangesloten te zijn bij een Arbodienst

Wij hebben u nog veel meer te bieden onder andere op het gebied van financieel voordeel. Wij bieden een collectieve inkoop van auto-, zorg- en loondoorbetalingsverzekeringen aan, waarmee u met uw bedrijf in Terneuzen meer kosten kunt besparen. Meer informatie? Neem contact op met onze specialist.

Wat maakt payroll geschikt voor u?

Ontbreekt het u aan tijd of energie om uw administratie optimaal bij te houden, dan kunt u deze in de handen leggen van de specialisten van HSU.nl. Wij hebben u als professioneel payrollbedrijf veel te bieden en kunnen u geheel in uw salarisadministratie ontzorgen. Dit gebeurt snel doch secuur. Wij regelen de administratie voor uw flexwerkers, medewerkers met een eindig contract, maar ook voor uw vaste werknemers. Wilt u uw administratie in Terneuzen optimaal laten verzorgen, dan is payrolling zeker geschikt voor uw bedrijf.

Maak de keuze voor payroll in Terneuzen

Vele organisaties in Terneuzen zijn u voorgegaan en kozen voor de diensten van HSU.nl. Wenst u uw salarisadministratie aan ons over te dragen? Neem dan vandaag nog contact op voor een afspraak of meer informatie. U kunt ons bellen via: 088-5363300 of mail naar info@hsu.nl. Met payrolling door HSU.nl bent u verzekerd van een geheel verzorgde salarisadministratie in Terneuzen!