Kies voor payrollen in Uden

Zoekt u als werkgever een betrouwbaar payrollbedrijf dat u kan helpen met payroll in Uden? Dan zit u helemaal goed bij HSU.nl. Wij vinden het belangrijk om bedrijven op de juiste manier te ontzorgen. Dit doen wij middels payroll op maat. Wanneer u overstapt op payrolling, nemen wij onder andere taken als de salarisadministratie uit handen. Benader ons dan en ontdek de mogelijkheden van payroll in Uden.

Wat wij voor u kunnen doen in Uden

Voordat u daadwerkelijk overstapt op payrolling, wilt u graag duidelijk hebben wat payrolling precies is. Wanneer u als werkgever besluit te payrollen, betekent dit dat u het juridisch werkgeverschap uit handen geeft. De deskundige werknemers van HSU.nl zullen dan verschillende taken van u overnemen. Zo nemen wij onze verantwoordelijkheid voor het bijhouden van de loon-, arbo- en personeelsadministratie. Door te kiezen voor payrolling, kunt u vrijheid met zekerheid combineren. Zo kunt u er op rekenen dat wij zorgen voor de loonbetalingen, salarisstroken, arbozaken en arbeidsovereenkomsten. Tevens nemen wij de werkgeversrisico’s uit handen. HSU.nl neemt dus de verantwoordelijkheid voor het uitbetalen van het loon wanneer iemand ziek is of arbeidsongeschikt raakt.

De voordelen van payroll

Kies in Uden ook voor de diensten van ons payrollbedrijf en geniet van de volgende voordelen:

  • U kunt meer tijd en energie steken in uw onderneming
  • U hoeft de salarisadministratie niet meer zelf bij te houden
  • U hoeft zieke werknemers niet meer 2 jaar door te betalen
  • U loopt niet langer risico’s wat betreft arbeidsovereenkomsten
  • U bent niet langer verplicht om aangesloten te zijn bij de Arbodienst

Via ons kunt u ook kiezen voor de collectieve inkoop van bijvoorbeeld zorg-, auto- en loondoorbetalingsverzekeringen. Op deze manier kunt u extra veel besparen.

Waarom kiezen voor payrolling in Uden?

Onze klanten hebben verschillende redenen om te kiezen voor onze payroll services. Zo geven veel ondernemers aan dat zij liever niet te veel tijd en energie stoppen in het op orde brengen en bijhouden van de salarisadministratie. Tevens wensen zij een duidelijke structuur voor het bijhouden van de tijdelijke en parttime arbeidsovereenkomsten. Gelukkig kan HSU.nl hierbij helpen. Onze deskundige werknemers weten precies hoe zij uw salarisadministratie weer op het juiste niveau kunnen krijgen. Zo kunt u zich helemaal focussen op het ondernemen.

Bel of mail voor payroll in Uden

Wenst u in Uden ook over te stappen op payrolling? Of wilt u eerst meer te weten komen over de mogelijkheden die wij bieden? Benader ons dan door te bellen naar 088-5363300. Mailen is mogelijk via info@HSU.nl. Wij geven u dan graag meer informatie over payroll in Uden.