Kies nu ook voor payroll

Bent u benieuwd of de voordelen en mogelijkheden van payroll in Utrecht ook op uw organisatie van toepassing zijn? De specialisten in payrolling van HSU.nl vertellen u graag wat het uitbesteden van uw financiële administratie in Utrecht u oplevert. Maak een afspraak met ons over payroll in Utrecht.

Dit kan payroll voor u betekenen

Payrollen houdt kortweg gezegd in het overdragen van uw juridisch werkgeverschap in. Dus wilt u zich niet meer druk hoeven maken om uw loon-, personeels- en arbo-administratie in Utrecht? Laat ons dan al uw financiële verplichtingen en risico’s van u overnemen. Dit levert u meer tijd en energie op voor uw eigen corebusiness. Zo doen we allebei waar we het beste in zijn. Al uw werknemers, of dat nou parttimers en fulltimers zijn, en voor bepaalde of onbepaalde tijd, kunnen op onze payroll worden gezet. Wie deze werknemers zijn, bepaalt u uiteraard nog steeds zelf.

Ontdek de voordelen van payrolling

Als u kiest voor payrolling in Utrecht, dan heeft u geen last meer van:

  • Afdrachten loonheffingen
  • Verplichtingen inzake de Wet Poortwachter
  • Verplichtingen aangesloten te zijn bij een Arbodienst
  • Administratief werk voor verloning en salarisadministratie
  • Verplichtingen zieke werknemers 2 jaar lang door te betalen
  • Risico’s rondom arbeidsovereenkomsten en juridische vraagstukken
  • Facturatie bij opname vakantiedagen en uitbetalen van vakantiegeld

Bovendien geniet u bij payrollen van het financiële voordeel van collectieve inkoop. Laat ons bijvoorbeeld collectieve zorg-, auto- en loondoorbetalingsverzekeringen voor u regelen. Dat scheelt u enorm in de kosten.

Voor wie is payrolling in Utrecht interessant?

Voor vrijwel elke onderneming is payrollen interessant. Desalniettemin verschillen de redenen om over te stappen wel. Heeft u behoefte aan meer tijd voor uw corebusiness? Of wilt u er verzekerd van zijn dat uw financiële zaken in Utrecht op de juiste wijze en tijdig worden verwerkt? In alle gevallen bieden wij de oplossing. Uw medewerkers merken in hun dagelijkse werk overigens niets van uw overstap. Zij zien alleen dat wij voortaan hun salarisstroken, arbeidsovereenkomsten en loonbetalingen regelen.

Het is tijd voor payroll in Utrecht

Wilt u uw financiële administratie overdragen aan onze specialisten in payroll? Heel verstandig. Wij zorgen dat onze oplossingen perfect passen bij uw eigen personeels- en verloningskosten. Bel naar 088-5363300 of stuur een e-mail naar info@HSU.nl. Wij gaan graag een gesprek met u aan om u alles over payroll in Utrecht te vertellen.