Payrolling: wat kan dat voor u betekenen?

Kiest u voor payrolling door HSU? Dan geeft u uw juridische werkgeverschap uit handen. Wat betekent dat dan voor u? U maakt hiermee HSU verantwoordelijk voor uw volledige loon-, arbo- en personeelsadministratie met alle bijbehorende verplichtingen en risico’s. Dat is voor u een flinke zorg minder. Uw werknemers merken niets van deze overstap, want uiteraard blijft u wel de operationeel werkgever van uw eigen personeel. De grote verandering voor u zit hem dus in het feit dat HSU.nl alle loonbetalingen, salarisstroken, arbozaken en arbeidsovereenkomsten voor u verzorgt.

Voordelen van payrolling voor u

Als u met uw bedrijf in Valkenswaard overstapt op payrolling van HSU, maakt u het zichzelf een stuk eenvoudiger om te ondernemen. Wat kunt u namelijk van ons verwachten?

  • Minder administratief werk voor u
  • Loondoorbetaling bij zieke werknemers
  • Gratis advies bij personele vraagstukken
  • Kostenbesparing door collectieve inkoop
  • Geen risico’s rond arbeidsovereenkomsten en juridische vraagstukken

Wilt u meer weten over payrolling in Valkenswaard? Bel of mail gerust met een van de specialisten van HSU.nl. Wij vertellen u er graag meer over.

Kiezen voor payrolling in Valkenswaard

Waarom overstappen op payrolling? Omdat wij zien dat bij veel bedrijven de personeelsadministratie een noodzakelijk kwaad is dat er ‘ook bij gedaan moet worden’. Ondernemers zijn veel liever bezig met ondernemen. Simpelweg omdat dat de reden is dat ze een onderneming zijn begonnen. De kans op slecht bijgehouden administratie ligt dan op de loer. Dat gebeurt niet als u als ondernemer in Valkenswaard de administratie van uw bedrijf uit handen geeft aan HSU.nl. Onze professionals brengen structuur aan in uw administratie en verwerken alle personeelsinformatie helemaal digitaal. Daarmee heeft u altijd inzicht in uw administratie.

Contact met HSU.nl

Wilt u meer weten over payrolling in Valkenswaard? Of wilt u direct overstappen op payrolling? Wij vertellen u graag wat de voordelen voor u zijn als u overstapt. Neem contact met ons op via telefoonnummer 088-5363300, mail naar info@hsu.nl of vul het online contactformulier in. Wij maken dan graag een vrijblijvende offerte voor u op en informeren u verder over payroll in Valkenswaard.