De overstap maken naar payroll

Als u kiest voor payroll voor uw bedrijf in Veendam geeft u het juridisch werkgeverschap uit handen. De verantwoordelijkheid voor de loon-, arbo- en personeelsadministratie komt dan volledig in handen van HSU.nl. Ook de risico’s en verplichtingen die hierbij horen worden onze verantwoordelijkheid. Zo moet u uw werknemers normaal gesproken voor een bepaalde tijd doorbetalen wanneer er sprake is van ziekteverzuim. Kiest u voor de service payrollbedrijf HSU.nl, dan betalen wij het ziek personeelslid door, en hoeft u dat niet zelf te doen. Zowel parttime als fulltime medewerkers kunnen bij ons op de payroll in Veendam.

Wat doet een payrollbedrijf voor u?

Bent u ook telkens weer zo veel tijd kwijt met de administratieve werkzaamheden die nodig zijn voor uw bedrijf in Veendam? Met payrolling nemen we u onder andere de salarisadministratie en de backoffice uit handen. Bovendien heeft u altijd een contactpunt voor het geval dat u vragen heeft, of advies nodig heeft over personeelszaken. Door de administratie bij te laten houden door HSU.nl weet u dat het altijd overzichtelijk, en volgens de laatste wetten en regels gebeurd. U houdt zich ondertussen bezig met de aspecten van het ondernemerschap waar u echt passie voor heeft. Bent u benieuwd wat een payrollbedrijf voor u in Veendam kan betekenen? Neem dan contact op voor meer informatie!

Voordelen van payroll in Veendam

Om de voordelen van payroll in Veendam duidelijk te maken, hebben we de grootste voordelen van payrolling op een rij gezet:

  • U hoeft zich niet meer bezig te houden met administratieve verplichtingen
  • Arbeidsrisico’s worden overgenomen door HSU.nl
  • Zieke werknemers worden tot wel 2 jaar doorbetaald
  • U krijgt gratis advies over vraagstukken op het gebied van personeelszaken
  • Kies voor HSU.nl, en profiteer van specialisten met zo’n 20 jaar ervaring

Vrijblijvende offerte ontvangen

Wilt u meer weten over de specifieke mogelijkheden voor uw bedrijf wat betreft payroll in Veendam, of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. Stuur een bericht via het contactformulier, bel naar 088-5363300 of stuur ons een mail via info@hsu.nl. HSU.nl is uw partner voor payroll in Veendam.