Payroll in Veendam door HSU.nl

Wanneer je wel wat hulp kan gebruiken met de administratieve taken binnen jouw bedrijf, schakel je HSU.nl in voor payroll in Veendam. Wij zijn al sinds 2000 dé specialist op het gebied van payroll, uitzenden en zzp-ondersteuning. Wij helpen je met het besparen van tijd en energie door de administratieve werkzaamheden van jouw organisatie over te nemen. Wil je weten wat we als payrollbedrijf voor je kunnen betekenen? Neem dan contact op, en maak een afspraak!

De overstap maken naar payroll

Als je kiest voor payroll voor jouw bedrijf in Veendam geef je het juridisch werkgeverschap uit handen. De verantwoordelijkheid voor de loon-, arbo- en personeelsadministratie komt dan volledig in handen van HSU.nl. Ook de risico’s en verplichtingen die hierbij horen worden onze verantwoordelijkheid. Zo moet je jouw werknemers normaal gesproken voor een bepaalde tijd doorbetalen wanneer er sprake is van ziekteverzuim. Kies je voor de service payrollbedrijf HSU.nl, dan betalen wij het ziek personeelslid door, en hoef je dat niet zelf te doen. Zowel parttime als fulltime medewerkers kunnen bij ons op de payroll in Veendam.

Wat doet een payrollbedrijf voor jou?

Ben je ook telkens weer zo veel tijd kwijt met de administratieve werkzaamheden die nodig zijn voor jouw bedrijf in Veendam? Met payrolling nemen we onder andere jouw salarisadministratie en de backoffice uit handen. Bovendien heb je altijd een contactpunt voor het geval dat je vragen hebt, of advies nodig heeft over personeelszaken. Door de administratie bij te laten houden door HSU.nl weet je dat het altijd overzichtelijk, en volgens de laatste wetten en regels gebeurd. Je houdt zich ondertussen bezig met de aspecten van het ondernemerschap waar je echt passie voor hebt. Ben jij benieuwd wat een payrollbedrijf voor je in Veendam kan betekenen? Neem dan contact op voor meer informatie!

Voordelen van payroll in Veendam

Om de voordelen van payroll in Veendam duidelijk te maken, hebben we de grootste voordelen van payrolling op een rij gezet:

  • Je hoeft je niet meer bezig te houden met administratieve verplichtingen
  • Arbeidsrisico’s worden overgenomen door HSU.nl
  • Zieke werknemers worden tot wel 2 jaar doorbetaald
  • Je krijgt gratis advies over vraagstukken op het gebied van personeelszaken
  • Kies voor HSU.nl, en profiteer van specialisten met ervaring sinds 2000

Vrijblijvende offerte ontvangen

Wil je meer weten over de specifieke mogelijkheden voor jouw bedrijf wat betreft payroll in Veendam, of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op. Stuur een bericht via het contactformulier, bel naar 088-5363300 of stuur ons een mail via info@hsu.nl. HSU.nl is jouw partner voor payroll in Veendam.