Stap over op payrolling

Overweegt u over te stappen op payroll in Veghel? Schakel dan de specialisten van HSU.nl in. Profiteer straks ook van de vele mogelijkheden en voordelen die payrollen ondernemers, ZZP’ers en werknemers te bieden heeft. Heeft u geen zin meer in de vele risico’s en verplichtingen? Wilt u zich juist meer kunnen richten op uw corebusiness in Veghel? Ontdek dan hoe wij payroll in Veghel realiseren.

Kies voor payrollen in Veghel

Bij een payrollconstructie acteert ons payrollbureau als de juridisch werkgever van uw personeel. Dit betekent dat wij alle Arbo-, loon- en personeelsadministratie voor u gaan verzorgen. En die risico’s, verplichtingen en verantwoordelijkheden die daarmee gepaard gaan? Die liggen voortaan bij ons, niet meer bij u. Moeten er nieuwe arbeidscontracten opgesteld of wijzigingen doorgevoerd worden in personeelsdossiers? Deze verzorgen wij graag voor u. Wordt er een medewerker ziek? U hoeft deze niet meer door te betalen. Ook dat doen wij voortaan! Kortom, kies ook voor payroll.

Ontdek de voordelen van payroll

Wij sommen graag enkele voordelen voor u op, als u besluit te gaan payrollen in Veghel:

  • Altijd een correcte salarisadministratie
  • Meer tijd en energie voor uw corebusiness
  • Geen loondoorbetaling voor zieke werknemers
  • Geen arbeidsovereenkomsten meer hoeven maken
  • Gebruik kunnen maken van collectieve verzekeringen

Bent u al overtuigd van deze voordelen? Wij vertellen u er graag nog veel meer. Maak direct een afspraak.

Payrollen geldt voor iedereen in Veghel

Onze oplossingen zijn geschikt voor iedereen. Werknemers met een bepaald dienstverband, zij met een onbepaald dienstverband, personeel met een fulltime contract en zij die een parttime contract hebben: wij nemen ze allemaal graag op in onze payrollconstructie. Ook wat betreft de redenen van werkgevers om te gaan payrollen, geldt dat iedereen bij ons terecht kan. Of u ons nou inschakelt omdat u meer tijd en energie voor uw eigen werkzaamheden wenst, geen dure boekhouder wilt aannemen of van die personeelsrisico’s en -verplichtingen af wilt; wij staan voor u klaar. Neem vandaag nog contact met ons op.

Laat u adviseren over payroll in Veghel

Wenst u meer informatie over payroll? Laat ons een maatwerk constructie voor uw situatie in Veghel opstellen. Bel naar 088-5363300, mail naar info@HSU.nl of vul uw gegevens in op ons online contactformulier. Wij vertellen u graag waarom het voor u verstandig is over te stappen op payroll in Veghel.