Wat kan payrolling voor u betekenen?

Als u met uw bedrijf kiest voor payrolling door HSU, dan geeft u uw juridisch werkgeverschap uit handen. Dat klinkt als een rigoureuze stap, maar dat is het niet. HSU wordt dan verantwoordelijk voor uw volledige loon-, arbo- en personeelsadministratie met alle bijbehorende verplichtingen en risico’s. Uw werknemers merken niet veel van deze overstap. U blijft namelijk wel operationeel de werkgever van uw personeel. De grote verandering – en voor u de verlichting – zit in het feit dat alle loonbetalingen, salarisstroken, arbozaken en arbeidsovereenkomsten via HSU.nl verlopen.

Voordelen van payroll voor u

Besluit u met uw bedrijf in Veldhoven over te stappen op payrolling? Dan profiteert u van diverse voordelen. U ziet ze hier op een rijtje:

  • Minder administratief werk
  • Loondoorbetaling bij zieke werknemers
  • Gratis advies bij personele vraagstukken
  • Kostenbesparing door collectieve inkoop
  • Geen risico’s rond arbeidsovereenkomsten en juridische vraagstukken

Wilt u meer weten over payrolling in Veldhoven? Neem zo snel mogelijk contact op met een van de specialisten van HSU.

Kiezen voor payrolling in Veldhoven

Waarom kiezen voor payrolling? Wij zien dat veel bedrijven tegen wil en dank worstelen met hun personeelsadministratie. Een ondernemer houdt zich liever bezig met ondernemen. Geef de administratie van uw bedrijf uit handen aan HSU.nl en u heeft een zorg minder. Onze professionals brengen structuur aan in uw administratie. Wij verwerken alle informatie digitaal, zodat u altijd inzicht heeft in uw informatie.

Benader ons voor meer informatie

Wilt u meer weten over payrolling in Veldhoven? Of wilt u overstappen op payrolling? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 088-5363300, mail naar info@hsu.nl of vul het online contactformulier in. Wij maken dan graag een vrijblijvende offerte voor u en informeren u verder over payroll in Veldhoven.