Kies voor HSU.nl

Bent u een ondernemer die over wil stappen op payroll in Venlo? Dan bent u aan het juiste adres bij HSU.nl. Ondernemers, ZZP’ers en werknemers kunnen veel profijt halen uit onze diensten. Zo nemen wij de verantwoordelijkheid voor de salarisadministratie en de risico’s over van de werkgever. Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over payroll in Venlo.

Het dienstenpakket van ons payrollbedrijf in Venlo

Wat betekent payrollen precies? Bij payrollen besteedt u het juridisch werkgeverschap uit aan een professional zoals HSU.nl. Wij nemen dan verschillende taken van u over zoals het bijhouden van uw loon-, arbo- en personeelsadministratie. Tevens dragen wij zorg voor de bijbehorende verplichtingen en risico’s. Door als werknemer of ZZP’er te kiezen voor payrolling, geniet u zowel van vrijheid als zekerheid. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de loonbetalingen, salarisstroken, arbozaken en arbeidsovereenkomsten. Al deze zaken zullen via HSU.nl verlopen. Desondanks behoudt u nog steeds het gezag over alle operationele zaken.

De voordelen van payroll op een rij

Als payrollbedrijf laten wij u in Venlo genieten van verschillende voordelen. Wij zetten deze voordelen graag voor u op een rij:

  • U bent niet langer verplicht om aangesloten te zijn bij de Arbodienst
  • U kunt meer tijd en energie steken in uw corebusiness
  • U loopt niet langer risico’s wat betreft arbeidsovereenkomsten
  • U hoeft de salarisadministratie niet meer zelf bij te houden
  • U hoeft zieke werknemers niet meer 2 jaar door te betalen

Bij ons kunt u ook kiezen voor de collectieve inkoop van bijvoorbeeld zorg-, auto- en loondoorbetalingsverzekeringen. Hiermee kunt u extra veel besparen!

Redenen om te kiezen voor payrolling in Venlo

Welke redenen geven onze klanten op om te kiezen payrolling? Een belangrijke reden om te kiezen voor onze diensten in Venlo is dat veel ondernemers geen tijd en moeite willen steken in het op orde brengen en houden van hun salarisadministratie. Daarnaast is het voor bedrijven van belang dat zij een goede structuur hebben voor het bijhouden van de tijdelijke en parttime arbeidsovereenkomsten. Kiest u voor onze payrolldiensten? Dan hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de uitvoering van deze taken. Onze medewerkers zijn namelijk zeer deskundig in het op orde brengen en houden van uw Arbo-, personeels- en salarisadministratie.

Neem contact op voor payroll in Venlo

Wilt u ook graag overstappen op payroll? Maar heeft u behoefte aan meer informatie over onze diensten? Neem dan vanuit Venlo contact met ons op via het telefoonnummer 088-5363300. Mailen is ook mogelijk via info@HSU.nl. Wij informeren u dan graag verder over de mogelijkheden op het gebied van payroll in Venlo.