Wat doet HSU.nl?

U wilt uiteraard eerst duidelijk hebben welke taken wij als payrollbureau allemaal op ons zullen nemen. Kiest u ervoor om de hulp van HSU.nl in te schakelen, dan geeft u het volledige juridische werkgeverschap uit handen. Dat klinkt veel gecompliceerder dan dat het in werkelijkheid is. Het betekent enkel dat HSU.nl vanaf het afgesproken moment verantwoordelijk is voor de volledige loon-, arbo- en personeelsadministratie. Dit omvat dus ook de bijkomende risico’s en verplichtingen. De medewerkers van uw bedrijf in Venray zullen hier niets, of slechts heel weinig van merken. Het grootste effect van payroll voor de medewerkers is het feit dat de loonbetaling, salarisstroken, arbozaken en arbeidsovereenkomsten nu via het payrollbureau gaan. Het zal u dus heel wat werk schelen!

Profiteren van de voordelen van payroll

Wanneer u kiest voor payroll voor uw bedrijf in Venray, kunt u rekenen op flink wat voordelen, waaronder:

  • U bespaart tijd en moeite, want u hoeft zich niet meer bezig te houden met administratieve taken
  • Wij zorgen voor loondoorbetaling bij ziekte van medewerkers
  • We geven adviezen bij personeelsgerelateerde vraagstukken
  • Door collectieve inkoop bespaart u op uw kosten
  • U neemt niet langer risico’s bij arbeidsovereenkomsten en juridische vraagstukken

Maak de keuze voor payroll in Venray

Waarom u nou juist voor uw bedrijf in Venray de keuze zou moeten maken voor payroll? Het grootste voordeel ervaart u wanneer u, net als zeer veel andere ondernemers, worstelt met de loon- en personeelsadministratie. Diie geeft u volledig uit handen, en u houdt tijd over om u bezig te houden met zaken waar u wel echt passie voor heeft! Bovendien zorgen wij met onze werkzaamheden voor structuur en continuïteit. Bovendien heeft u altijd inzicht in de personeelsadministratie vanuit Venray, want wij verwerken alles volledig digitaal. U blijft dus op tijdens het gehele partnerschap overzicht houden.

Contact met HSU.nl

Verwacht u dat payroll ook de uitkomst is voor uw bedrijf in Venray? Of wilt u toch eerst wat meer informatie ontvangen over ons payrollbedrijf? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met HSU.nl. Dat kan door te bellen naar 088-5363300 of een mail te sturen naar info@hsu.nl. Maak van HSU.nl uw partner in payroll voor uw bedrijf in Venray.