Besteed de gehele loon-, arbo- en personeelsadministratie uit

Het uitbesteden van de gehele loon-, arbo- en personeelsadministratie betekent dat wij alle hierbij horende verplichtingen en financiële risico’s op ons nemen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het doorbetalen van werknemers bij ziekteverzuim. Denk u eens in hoeveel tijd (en geld!) uw bedrijf zou kunnen besparen, als u niet bezig hoeft te zijn met de volgende zaken: loonbetalingen, salarisstroken, het opstellen van contracten, arbozaken, op de hoogte blijven van nieuwe wet- en regelgeving op het gebied van belastingen en sociale premies en andere administratieve rompslomp. Door deze verwarrende en tijdrovende zaken aan HSU.nl over te laten heeft u meer tijd om uw bedrijf in Vlaardingen te runnen en te doen waar u van houdt: ondernemen! Het mooie aan de payrolling services van ons payrollbureau is dat er voor zowel u als uw werknemers niks verandert in operationele zin. U bent nog steeds verantwoordelijk voor het vaststellen van werktijden en opstellen van roosters en u werft en selecteert uw eigen werknemers, zoals u gewend bent. Ook behoudt u uiteraard het dagelijkse contact met uw medewerkers en het recht tot het vaststellen van de arbeidsvoorwaarden. Kortom, wij bemoeien ons absoluut niet met wat er gebeurt op de werkvloer, maar nemen slechts uw tijdrovende administratie van u over!

Wat kunnen wij precies voor uw bedrijf in Vlaardingen betekenen?

HSU.nl is niet alleen een echte payrolling specialist, maar biedt tevens de mogelijkheid om alleen uw salarisadministratie en backoffice werkzaamheden op ons te nemen. Op deze manier behoudt u het juridische werkgeverschap over uw werknemers, maar nemen we deze tijdrovende administratieve zaken van u over. Het mooie van de salarisadministratie diensten van ons payrollbureau is dat wij u alles digitaal aan kunnen leveren, van salarisstrook (met logo van uw bedrijf) en aangifte loonheffing tot de betaalbatch van de lonen.

De voordelen van HSU.nl voor uw bedrijf in Vlaardingen

HSU.nl biedt uw bedrijf in Vlaardingen een groot aantal voordelen, die wij graag voor u op een rijtje zetten:

  • Ruime ervaring (bijna 20 jaar!) als payrollbedrijf
  • Scherpe, transparante payroll tarieven
  • Ervaring in een groot aantal branches: van bouw tot horeca en recreatie
  • Besparing van tijd en frustratie door administratie
  • Ook verzorging van uw salarisadministratie en backoffice werkzaamheden
  • Een mooie korting bij gebruik van zowel payroll als salarisadministratie diensten
  • Wij zijn zeer goed op de hoogte van wat er speelt in de diverse CAO’s en bedrijfstakregelingen.

Aarzel niet langer en schakel HSU.nl in

Zo ziet u maar, wij bieden uw bedrijf in Vlaardingen gemak, tijdsbesparing en bescherming tegen financiële risico’s. Maak dus snel een afspraak. U kunt ons bereiken via 088-5363300 of info@hsu.nl.