Specialist in payrolling in Vlaardingen

HSU.nl is al sinds 2000 de payrolling specialist in Vlaardingen. Wij zijn in 2000 actief en hebben sindsdien al vele bedrijven in Vlaardingen mogen ontlasten met onze payrolling diensten. Maar wat houdt payrolling eigenlijk in? Payrolling wil zeggen dat je het juridische werkgeverschap over jouw werknemers uitbesteedt. Waarom is dit interessant voor jouw bedrijf? Simpel! Door jouw payrolling aan HSU over te laten, besteedt jij je gehele loon-, arbo- en personeelsadministratie aan HSU uit.

Besteed de gehele loon-, arbo- en personeelsadministratie uit

Het uitbesteden van de gehele loon-, arbo- en personeelsadministratie betekent dat wij alle hierbij horende verplichtingen en financiële risico’s op ons nemen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het doorbetalen van werknemers bij ziekteverzuim. Denk je eens in hoeveel tijd (en geld!) jouw bedrijf zou kunnen besparen, als jij niet bezig hoeft te zijn met de volgende zaken: loonbetalingen, salarisstroken, het opstellen van contracten, arbozaken, op de hoogte blijven van nieuwe wet- en regelgeving op het gebied van belastingen en sociale premies en andere administratieve rompslomp. Door deze verwarrende en tijdrovende zaken aan HSU.nl over te laten heb je meer tijd om jouw bedrijf in Vlaardingen te runnen en te doen waar jij van houdt: ondernemen! Het mooie aan de payrolling services van ons payrollbureau is dat er voor zowel jou als jouw werknemers niks verandert in operationele zin. Je bent nog steeds verantwoordelijk voor het vaststellen van werktijden en opstellen van roosters en je werft en selecteert jouw eigen werknemers, zoals je gewend bent. Ook behoudt jij uiteraard het dagelijkse contact met jouw medewerkers en het recht tot het vaststellen van de arbeidsvoorwaarden. Kortom, wij bemoeien ons absoluut niet met wat er gebeurt op de werkvloer, maar nemen slechts jouw tijdrovende administratie van je over!

Wat kunnen wij precies voor jouw bedrijf in Vlaardingen betekenen?

HSU.nl is niet alleen een echte payrolling specialist, maar biedt tevens de mogelijkheid om alleen jouw salarisadministratie en backoffice werkzaamheden op ons te nemen. Op deze manier behoudt jij het juridische werkgeverschap over jouw werknemers, maar nemen we deze tijdrovende administratieve zaken van je over. Het mooie van de salarisadministratie diensten van ons payrollbureau is dat wij jou alles digitaal aan kunnen leveren, van salarisstrook (met logo van jouw bedrijf) en aangifte loonheffing tot de betaalbatch van de lonen.

De voordelen van HSU.nl voor jouw bedrijf in Vlaardingen

HSU.nl biedt jouw bedrijf in Vlaardingen een groot aantal voordelen, die wij graag voor je op een rijtje zetten:

  • Ruime ervaring (sinds 2000!) als payrollbedrijf
  • Scherpe, transparante payroll tarieven
  • Ervaring in een groot aantal branches: van bouw tot horeca en recreatie
  • Besparing van tijd en frustratie door administratie
  • Ook verzorging van jouw salarisadministratie en backoffice werkzaamheden
  • Een mooie korting bij gebruik van zowel payroll als salarisadministratie diensten
  • Wij zijn zeer goed op de hoogte van wat er speelt in de diverse CAO’s en bedrijfstakregelingen.

Aarzel niet langer en schakel HSU.nl in

Zo zie je maar, wij bieden jouw bedrijf in Vlaardingen gemak, tijdsbesparing en bescherming tegen financiële risico’s. Maak dus snel een afspraak. Je kunt ons bereiken via 088-5363300 of info@hsu.nl.