Payroll voor jouw bouwbedrijf

30 september 2021

Steeds meer bouwvakkers gaan freelance

Als werkgever in de bouw heb je te maken met veel verschillende soorten werknemers. Zo kiezen steeds meer bouwvakkers ervoor om als freelancer aan de slag te gaan. Hoe speel je hier als werkgever het beste op in? Maak het jezelf gemakkelijk door ervoor te kiezen om je salarisadministratie uit te besteden aan een betrouwbaar bedrijf als HSU.nl. Zo kunt u zich concentreren op de belangrijke zaken rondom het aansturen en managen van uw medewerkers en rekenen wij met al die verschillende facturen en berekeningen. Klinkt dat als muziek in de oren? Lees meer over wat een payrollbedrijf voor jou in de bouw kan betekenen.

Payrollbedrijf in de bouw: hoe werkt dat?

Kiezen voor payrolling is natuurlijk een beslissing waar je even over na moet denken. Wij begrijpen dat. Het is immers een gevoelig onderwerp en je wil dat je medewerkers krijgen wat ze verdienen, maar dat er geen fouten worden gemaakt. Wat als we je zouden vertellen dat er vaker fouten worden gemaakt door de salarisadministratie over te laten aan iemand in je team wiens hoofdtaak niet de financiƫle administratie is? Met payrolling in de bouw weet je zeker dat alles op rolletjes loopt. Bovendien heb jij de volledige controle over de dagelijkse werkzaamheden en ook werving en ontslag wordt door jou bepaald. HSU.nl neemt dus de verantwoordelijkheid voor het betalen van het loon, maar jij doet de rest.

De voordelen van payrolling in de bouw

Je kiest voor de salarisadministratie van HSU.nl omdat je meer tijd wilt vrijmaken voor het besturen van je medewerkers en bedrijf in plaats van het regelen van administratieve rompslomp. Kies ook voor payroll in de bouw en geniet van de volgende voordelen:

  • Je kunt meer tijd en energie in je bedrijf steken
  • Je hoeft de loonadministratie niet meer zelf bij te houden
  • Je hoeft zieke werknemers niet meer 2 jaar door te betalen
  • Je loopt geen risico meer met betrekking tot arbeidsovereenkomsten
  • Je bent niet langer verplicht aangesloten bij de Arbodienst

Waarom kiezen voor payrolling in de bouw?

Om verschillende redenen kiezen werkgevers ervoor om de salarisadministratie in de bouw uit te besteden aan een payrollbedrijf. Zo geven veel ondernemers aan dat ze liever niet teveel tijd en energie steken in het inrichten en op orde houden van hun salarisadministratie. Ook willen ze een duidelijke structuur voor het bijhouden van tijdelijke en deeltijdse arbeidscontracten. Bovendien is het belangrijk dat je inzicht hebt in het actuele uurtarief van je medewerkers. Wij kunnen je daarbij helpen. Neem voor meer informatie contact op met HSU.nl! Wij zijn telefonisch te bereiken via 088-5363300 en per mail via info@hsu.nl.