Payroll voor start-ups

14 december 2022

Sneller groeien met payroll voor start-ups

De start-up fase van een bedrijf is één van de meest drukke, maar vaak ook de mooiste periode van je onderneming. Je team bestaat slechts uit enkele personen en jullie zitten boordevol ideeën die jullie willen realiseren. Op tijdrovende taken en risicovolle verplichtingen zit je dan niet te wachten. Daarom biedt HSU.nl ook payroll voor start-ups. Zo hebben jullie de handen vrij om te ondernemen en snel door te groeien naar een scale-up!

Geen tijd voor administratieve rompslomp?

Als start-up werk je vol enthousiasme aan jullie idee. Hier zit vaak de nodige tijdsdruk achter, omdat je niet wil dat een concurrent eerder de markt betreedt met een vergelijkbaar product of dienst. Je hebt echter wel personeel nodig om je dromen waar te kunnen maken. Maar voor de verplichtingen die bij het werkgeverschap komen kijken, zoals de arbo-, loon- en personeelsadministratie heb je eigenlijk geen tijd. Payrolling is dan ook een uitkomst voor start-ups.

Payroll voor start-ups houdt de focus op ondernemen

Met payroll voor start-ups houd je de focus op ondernemen. Je kunt bent dan vrij om al je uren in de groei van jullie start-up stoppen, je hebt geen werkgeversrisico en je weet dat administratief alles goed wordt geregeld. Met payrolling van HSU.nl profiteer je van:

  • Wel personeel, maar niet de arbeidsrechtelijke risico’s
  • Werving en selectie houd je in eigen hand
  • Salaris wordt altijd op tijd betaald
  • Administratie 24/7 in te zien via ons overzichtelijke systeem
  • Je administratie wordt direct goed opgezet

Payroll is dé oplossing op HRM-gebied voor start-ups

Wil je ondernemen zonder poespas? Dan is HSU.nl de betrouwbare payroll partner die je zoekt. De administratie en het werkgeversrisico komen voor onze rekening, waardoor je de handen vrij hebt om al je tijd en energie in je start-up te steken. Zo krijg je je product of dienst sneller op de markt en groei je sneller door naar een scale-up. Behoefte aan een (tijdelijke) expert? Ook op het gebied van werving en selectie staan we ons mannetje. Verder profiteer je natuurlijk van onze kennis en expertise op personeelsgebied en kunnen we je ook in de scale-up fase van je onderneming ondersteunen.

Bel voor payroll start-up van HSU

Is payroll voor start-ups precies wat je zoekt? Neem dan vandaag nog contact op met HSU.nl en geef je start-up een kickstart! Je bereikt ons per telefoon en e-mail op 088-5363300 en info@hsu.nl. Heb je een vraag of wil je eerst meer informatie? Neem ook dan gerust contact met ons op.