Wij regelen jouw administratie

Wanneer je teveel tijd kwijt bent aan de administratieve werkzaamheden van jouw onderneming, kun je HSU.nl inschakelen voor payroll in Vught. Wij kunnen zowel de volledige backend van je overnemen, maar je kunt ons tevens inschakelen voor bepaalde administratieve taken. Wil je meer weten over payroll in Vught, en de mogelijkheden die HSU.nl jouw bedrijf kan bieden? Neem dan contact met ons op!

Payroll in Vught

Als je met jouw bedrijf de overstap maakt naar payroll in Vught, geeft je het juridisch werkgeverschap in handen van HSU.nl. Dat betekent dat wij jouw arbo-, loon- en personeelsadministratie op ons nemen. Dat geldt dan niet niet alleen voor het regelen van deze administratieve werkzaamheden, maar ook de verantwoordelijkheden en risico’s die hierbij komen kijken. Bijvoorbeeld in het geval van ziekteverzuim van een van jouw medewerkers blijft HSU.nl gewoon doorbetalen. Je loopt dus geen risico meer! Natuurlijk blijft jij het uitvoerend werkgeverschap, en de controle op de werkvloer, behouden.

Maak de keuze voor payroll

Steeds meer ondernemers maken de keuze om de hulp in te schakelen van een payrollbedrijf. Dat doen ze niet alleen maar omdat ze dan niet te maken krijgen met de de risico’s en verantwoordelijkheden van het juridisch werkgeverschap. Door de hulp van een payrollbedrijf in te schakelen, houd jijook gewoon heel veel tijd en energie over, die je aan andere zaken kunt besteden. Natuurlijk kunt je ook een nieuwe medewerker aannemen die de administratie overneemt, maar dat gaat flink wat kosten. Door HSU.nl in te schakelen, bespaar je op de kosten, en houd jij tijd en energie over voor andere zaken.

Voordelen van payroll

Twijfelt je nog over de overstap naar payroll in Vught? Wij hopen de beslissing wat makkelijker te maken door de voordelen van de service van een payrollbedrijf voor jou op een rij te zetten:

  • onze specialisten hebben jarenlange ervaring, en verzorgen jouw administratie op een georganiseerde en professionele manier
  • omdat je de administratieve taken aan iemand anders over kunt laten, kunt je meer tijd besteden aan andere zaken
  • jij hoeft je geen zorgen te maken over de arbeidsrisico’s
  • het payrollbedrijf betaalt zieke medewerkers tot wel 2 jaar door
  • wanneer jij personeelsgerelateerde vraagstukken heeft, kunt je rekenen op het advies van experts

Contact met HSU.nl

Wil je met jouw bedrijf de overstap maken naar payroll in Vught? Schakel dan de hulp in van HSU.nl! Neem contact met ons op via het formulier hier op de site, bel 088-5363300 of stuur een mail naar info@hsu.nl. HSU.nl haat voor jouw bedrijf aan de slag met payroll in Vught!