Payroll in Vught

Als u met uw bedrijf de overstap maakt naar payroll in Vught, geeft u het juridisch werkgeverschap in handen van HSU.nl. Dat betekent dat wij uw arbo-, loon- en personeelsadministratie op ons nemen. Dat geldt dan niet niet alleen voor het regelen van deze administratieve werkzaamheden, maar ook de verantwoordelijkheden en risico’s die hierbij komen kijken. Bijvoorbeeld in het geval van ziekteverzuim van een van uw medewerkers blijft HSU.nl gewoon doorbetalen. U loopt dus geen risico meer! Natuurlijk blijft u het uitvoerend werkgeverschap, en de controle op de werkvloer, behouden.

Maak de keuze voor payroll

Steeds meer ondernemers maken de keuze om de hulp in te schakelen van een payrollbedrijf. Dat doen ze niet alleen maar omdat ze dan niet te maken krijgen met de de risico’s en verantwoordelijkheden van het juridisch werkgeverschap. Door de hulp van een payrollbedrijf in te schakelen, houdt u ook gewoon heel veel tijd en energie over, die u aan andere zaken kunt besteden. Natuurlijk kunt u ook een nieuwe medewerker aannemen die de administratie overneemt, maar dat gaat flink wat kosten. Door HSU.nl in te schakelen, bespaart u op de kosten, en houdt u tijd en energie over voor andere zaken.

Voordelen van payroll

Twijfelt u nog over de overstap naar payroll in Vught? Wij hopen de beslissing wat makkelijker te maken door de voordelen van de service van een payrollbedrijf voor u op een rij te zetten:

  • onze specialisten hebben meer dan 20 jaar ervaring, en verzorgen uw administratie op een georganiseerde en professionele manier
  • omdat u de administratieve taken aan iemand anders over kunt laten, kunt u meer tijd besteden aan andere zaken
  • u hoeft zich geen zorgen te maken over de arbeidsrisico’s
  • het payrollbedrijf betaalt zieke medewerkers tot wel 2 jaar door
  • wanneer u personeelsgerelateerde vraagstukken heeft, kunt u rekenen op het advies van experts

Contact met HSU.nl

Wilt u met uw bedrijf de overstap maken naar payroll in Vught? Schakel dan de hulp in van HSU.nl! Neem contact met ons op via het formulier hier op de site, bel 088-5363300 of stuur een mail naar info@hsu.nl. HSU.nl haat voor uw bedrijf aan de slag met payroll in Vught!