Kies voor payroll in Wageningen

Wenst u over te stappen op payroll in Wageningen? Dan bent u bij HSU.nl aan het juiste adres. Wij zijn namelijk expert op het gebied van payrolling. Wij zijn al sinds 2000 actief als payrollbureau door heel Nederland. Wij staan klaar voor bedrijven, ondernemers en ZZP’ers die hulp nodig hebben bij het op orde houden van de personeelsadministratie. Daarnaast nemen wij alle bijkomende risico’s en verplichtingen van u over. Heeft u interesse gekregen in onze diensten? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden? Lees dan verder of neem direct contact met ons op voor payroll in Wageningen.

Meer informatie over payrolling

Wat houdt payrolling precies in? Payrolling betekent dat u het juridisch werkgeverschap van uw bedrijf in Wageningen overdraagt aan het payrollbureau. Wanneer dit gebeurt, is het payrollbureau verantwoordelijk voor de gehele loon-, arbo- en personeelsadministratie van uw bedrijf. Ook nemen zij al uw bijbehorende verplichtingen en risico’s over. Uw werknemers zullen op de werkvloer niet veel merken van deze verandering. Hoewel het juridisch werkgeverschap uit handen wordt gegeven, bent u nog steeds de operationeel werkgever van het bedrijf. Het enige verschil dat de werknemers zullen ervaren bij een overstap, is dat alle loonbetalingen, salarisstroken, arbozaken en arbeidsovereenkomsten via HSU.nl gebeuren.

Profiteer van payroll

Wilt u in Wageningen overstappen op payrolling? Dan kunt u profiteren van verschillende voordelen, die we graag voor u op een rij zetten:

  • U heeft minder administratief werk
  • De lonen van zieke werknemers worden doorbetaald
  • Wij geven gratis advies bij personele vraagstukken
  • U kunt kosten besparen door collectieve inkoop
  • Geen risico’s rondom arbeidsovereenkomsten en juridische vraagstukken

Heeft u behoefte aan meer informatie over de voordelen? Neem dan contact op met een van onze specialisten vanuit Wageningen.

Redenen om in Wageningen te kiezen voor payrolling

Wat zijn de redenen om als bedrijf te kiezen voor payrolling? Als ondernemer bent u veel tijd en energie kwijt aan het op orde houden van uw salarisadministratie. Deze tijd en energie steekt u liever in uw passie: het ondernemen. Door over te stappen op payroll is het mogelijk om de salarisadministratie over te dragen aan een professional. De specialisten van HSU.nl weten met hun kennis en ervaring precies hoe ze een goede structuur kunnen aanbrengen in uw personeelsadministratie.

Bel of mail ons voor een afspraak

Wenst u in Wageningen meer informatie over payrolling? Of wilt u direct een afspraak met ons maken? Benader ons dan via 088-5363300, mail naar info@HSU.nl of vul het online contactformulier in. Wij geven u graag meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van payroll in Wageningen.