Het nut van payrolling

Wat is payrolling precies? Payrolling houdt in dat u als bedrijf het juridische werkgeverschap uit handen geeft aan een payrollbedrijf. Hierbij worden ook de bijkomende risico’s van het werkgeverschap overgedragen. Het payrollbedrijf is voortaan verantwoordelijk voor het uitbetalen van uw werknemers bij ziekte of arbeidsongeschiktheid. Ook kunt u er als bedrijf in Weesp voor kiezen om uw salarisadministratie uit te besteden aan de specialisten van het payrollbedrijf. Maak het uzelf gemakkelijk en kies voor payrolling voor uw bedrijf in Weesp.

Redenen om te kiezen voor payroll

Vele ondernemers in de omgeving van Weesp gingen u reeds voor. De redenen die zij hiervoor geven zijn divers. De meeste ondernemers geven aan dat ze met payrolling de mogelijkheid hebben om zekerheid te combineren met flexibiliteit. Die bedrijven hebben de zekerheid dat hun loonadministratie op de juiste manier wordt bijgehouden en dat daarnaast het juridische werkgeverschap van hun bedrijf in goede handen ligt. Daarbij hebben ze nog steeds de flexibiliteit om zelf te kunnen bepalen wie ze in dienst willen nemen.

Profiteer van onze voordelen

Wilt u in Weesp overstappen op payroll? Wanneer u voor HSU.nl kiest, profiteert u van de volgende voordelen:

  • Wij nemen de arbeidsrisico’s van u over
  • Wij zorgen voor uw salarisadministratie
  • Wij betalen uw werknemers bij ziekte tot 2 jaar door
  • Wij zijn specialist met meer dan 18 jaar ervaring
  • Wij geven gratis advies bij personele vraagstukken

Contact opnemen met HSU

Welke payrollwensen heeft u voor uw bedrijf in Weesp? Laat het ons weten en bel met 088-5363300 of stuur een e-mailen naar info@hsu.nl. Wij staan graag voor u klaar als payrollspecialist in Weesp.