Al ruim 20 jaar ervaring

Al bijna 20 jaar lang pakken wij graag het juridisch werkgeverschap over medewerkers van u over. Uiteraard behoren daar ook alle verplichtingen, risico’s en verantwoordelijkheden bij. Op die manier houdt u veel meer ruimte over voor uw eigen werkzaamheden. Benader onze specialisten en ontdek de voordelen van payroll voor uw werknemer.

Ontdek hoe payroll werkt

Payrollen houdt kortweg gezegd in dat u het juridisch werkgeverschap over uw personeel uitbesteedt aan een payrollbedrijf. Betekent dit dat u helemaal niets meer te bepalen heeft over uw werknemers? Nee hoor. Het is nog steeds aan u wie u aanneemt en ontslaat. Ook bepaalt u nog steeds wat er gedaan en hoe er gewerkt moet worden. Wij houden ons puur bezig met de administratieve zaken hieromtrent. Zo stellen wij de arbeidsovereenkomsten op, zorgen wij voor correcte en tijdige loonbetalingen en brengen wij de personeelsadministratie op orde. Dit doen we voor zowel tijdelijke als vaste medewerkers en voor mensen met een parttime en een fulltime dienstverband. Maar wat merkt uw werknemer nou precies van deze verandering in werkgeverschap?

Dit verandert er voor uw werknemer

Als u besluit te gaan payrollen, merken uw werknemers vrijwel geen verschil in de dagelijkse praktijk. U behoudt immers de operationele leiding en bent het directe aanspreekpunt van uw medewerkers. Ook de rechtspositie die uw personeel reeds bij u heeft opgebouwd, wordt, samen met de arbeidsvoorwaarden, compleet intact door ons overgenomen. Wat er wél verandert voor uw medewerkers, is dat onder andere hun loonbetalingen, salarisstroken, arbeidsovereenkomsten en arbo-aangelegenheden voortaan via ons verlopen. U hoeft zich over deze zaken dus niet meer druk te maken bij payroll!

Specifieke voordelen aangaande uw werknemer

Payrollen biedt de volgende voordelen aangaande personeel:

  • Geen afdrachten loonheffingen
  • Gratis advies bij personele vraagstukken
  • Geen facturatie bij opname vakantiedagen
  • Geen doorbetalingsverplichting bij zieke werknemers
  • Mogelijkheid om de proeftijd te verlengen tot 130 weken

Bent u overtuigd? Maak een afspraak met ons.

Schakel payroll voor uw werknemer in

Bent u benieuwd of payroll ook uitkomst biedt voor uw onderneming? Wilt u ons een payrollconstructie laten opstellen voor uw werknemer? Bel naar 088-5363300 of stuur een e-mail naar info@HSU.nl. Als u kiest voor payroll, wordt uw werknemer voortaan altijd correct, tijdig en volgens de actuele wet- en regelgeving betaald.