Overstappen op payroll in Westkapelle

Wil je met je bedrijf in Westkapelle op payroll overstappen? Draag dan het juridisch werkgeverschap over aan HSU.nl, dat is een hele zorg minder. Zonder de arbo-, personeels en loonadministratie houd je namelijk meer tijd over om te ondernemen. En je bent ook meteen verlost van de risico’s die aan het werkgeverschap kleven. Wil je meer weten over de voordelen van payroll in Westkapelle? Neem dan gerust contact op!

Waarom overstappen op payroll?

Bij payroll draag je het juridisch werkgeverschap van je onderneming in Westkapelle over aan ons payrollbedrijf. Het personeel van je bedrijf komt dan bij ons op de loonlijst te staan, maar in de praktijk blijft alles bij het oude. Je blijft namelijk gewoon “de baas” binnen je eigen bedrijf en bepaalt zelf wie je aanneemt tegen welke arbeidsvoorwaarden. Wat er wel verandert, is dat wij de loon-, arbo- en personeelsadministratie overnemen, wat je veel tijd scheelt. Andere redenen om voor payroll te kiezen, zijn:

  • Aangesloten zijn bij een arbodienst is niet nodig
  • Geen loonheffingen hoeven afdragen
  • Je betaalt niet voor vakantiegeld en opname vakantiedagen
  • Geen risico’s over juridische vraagstukken of arbeidsovereenkomsten
  • Zieke werknemers hoef je niet twee jaar lang door te betalen
  • Gratis advies bij personeelsvraagstukken
  • Niet aansprakelijk rond de Wet Poortwachter

Payrolling aantrekkelijk voor elk type ondernemer

Elke ondernemer in Westkapelle heeft er voordeel bij om over te stappen op payrolling. Starters en ervaren ondernemers en zelfs zzp’ers. Wie personeel heeft, vermijdt zo het werkgeversrisico, bespaart veel tijd op zijn administratie en houdt meer tijd over voor zijn gezin of het ondernemen zelf.

Maar ook voor zzp’ers is payroll interessant, zij profiteren dubbel. Doordat ze zelf bij ons op de loonlijst komen te staan doen wij de administratie, maar profiteren ze ook van de zekerheden van het werken in loondienst. Tegelijkertijd zijn ze wel echte ondernemers, die hun eigen opdrachten en klanten kiezen. Zo hebben ze de vrijheid om echt met hun vak bezig te zijn en zo weinig mogelijk met randzaken.

Wat kost payroll in Westkapelle?

Payroll heeft ondernemers in Westkapelle veel te bieden en is ook nog eens heel betaalbaar. De prijs voor payroll ligt bij HSU.nl namelijk niet veel hoger dan de verlonings- en personeelskosten die je nu hebt. Een kleine investering dus in vergelijking tot de vele voordelen van payroll voor je bedrijf in Westkapelle.

Meer weten over payrolling? Bel gerust

Wil je meer weten over payrolling? Ben je benieuwd naar de exacte kosten? Of wil je het liefst vandaag nog overstappen op payroll in Westkapelle? Bel of mail ons dan vrijblijvend via 088-5363300 of info@hsu.nl.