Met onze kennis over payroll zijn we een betrouwbare partner in Wijchen

Al een aantal jaar lopen wij mee in de wereld van payrolling. Verschillende klanten binnen diverse branches hebben ons een prachtige hoeveelheid ervaring gegeven. Zo zijn wij werkzaam in beveiliging, bouw, horeca en recreatie. Maar dat niet alleen. Wij ondersteunen ook kappers, supermarkten en zzp’ers als payrollbureau. Ook zij houden allemaal meer tijd over om te focussen op extra groei binnen hun onderneming. Wij nemen ook uw administratief werk graag uit handen in Wijchen.

Wat HSU.nl precies doet bij payroll in Wijchen

Als payrollbureau opereren wij op de achtergrond. Dit betekent dat u aan de voorkant als operationeel werkgever blijft functioneren. Zaken als planning, werving en contact met uw personeel blijven uw verantwoordelijkheid. Wij nemen al het administratief werk over. Dat wil zeggen dat wij verantwoordelijk worden voor het uitbetalen van de salarissen, het regelen van vakantiedagen en doorbetaling bij ziekte, en als vraagbaken gelden voor vragen aangaande arbeidsovereenkomsten of arboregelingen.

Wat verandert er voor mijn werknemers door payrolling

Voor uw werknemers wijzigt er vrijwel niks. Omdat wij na de overstap op payroll in Wijchen juridisch werkgever van uw personeel zijn, staat de naam HSU.nl op het loonstrookje. Daarnaast kunnen zij met vragen bij ons terecht in plaats van bij u. U hoeft zich geen zorgen te maken dat er een vervreemding ontstaat tussen u en uw personeel. U blijft zelf immers als operationeel werkgever in contact staan met hen. Dat is voor zowel u als voor uw personeel een prettige en geruststellende gedachte.

Vraag vrijblijvend een afspraak aan voor payroll in Wijchen

Heeft u vragen omtrent payroll? Of wilt u meer informatie of advies over wat HSU.nl voor u kan betekenen? Neem dan contact op door te bellen naar 088-5363300 of een mail te sturen naar info@hsu.nl. Maak een afspraak zodat wij u en daarmee uw onderneming kunnen helpen met of adviseren over payroll in Wijchen.