Professionals in payroll in Wijk aan Zee

Ga je met je onderneming in Wijk aan Zee overstappen op payroll? Dan is HSU dé ervaren professional voor je. Als jij die enorme berg administratie niet meer aan kunt zien en meer tijd wil voor het échte ondernemen, staat HSU.nl voor je klaar met uitstekende payroll service. Wij zijn kundige professionals in het bijhouden van de salarisadministratie van zowel bedrijven als zzp’ers. Wil jij de administratie van je bedrijf in Wijk aan Zee ook in de handen van HSU.nl leggen? Bel ons dan direct en maak een afspraak.

Wat is payrolling?

Ben je benieuwd naar wat payroll nu precies is? We vertellen je er graag meer over. Payroll betekent het overdragen van het juridisch werkgeverschap omtrent je werknemers in Wijk aan Zee aan een payrollbedrijf. Dit bedrijf neemt hiermee ook de verantwoordelijkheid voor de risico’s en verplichtingen omtrent jouw loon-, arbo- en personeelsadministratie op zich. Hiermee blijf je als ondernemer zelf de regie over je werknemersbeleid houden. Als jij, jouw werknemer of jijzelf als zzp’er wordt uitbetaald door ons payrollbedrijf, dan ben je zeker van een altijd tijdige betaling. Ook een prettig weetje, is dat jouw medewerkers, hoewel zij niet meer geheel aan je bedrijf in Wijk aan Zee verbonden zijn, nog steeds dezelfde rechten hebben.

Payroll in Wijk aan Zee: de voordelen

Maak je binnenkort in Wijk aan Zee de overstap naar payrolling? Dan reken je met HSU.nl op veel voordelen. Met onze vakkundige payroll professionals reken je op:

  • betrouwbare bron van informatie en advies bij personeelsgerelateerde vraagstukken
  • besparing op je kosten door collectieve inkoop
  • het voor je laten regelen van de doorbetaling van werknemers bij ziekte
  • het afgeven van de verantwoordelijkheid voor de risico’s die verbonden zijn aan juridische vraagstukken en arbeidsovereenkomsten
  • het uit handen geven van de volledige administratie

HSU.nl biedt daarnaast nog meer! Vooral op het gebied van financieel voordeel. We bieden een collectieve inkoop van auto-, zorg- en loondoorbetalingsverzekeringen aan, waarmee je met je onderneming in Wijk aan Zee meer kosten kunt besparen. Meer informatie? Neem contact op met onze payrolling experts.

Is payroll iets voor jou?

Kom je om in een berg administratie dat je geen tijd meer over hebt voor je core-business? Schakel dan direct HSU.nl in om de administratie voor je over te nemen! We hebben ondernemers als professioneel payrollbedrijf veel te bieden en kunnen je geheel in je salarisadministratie ontzorgen. Wij regelen de administratie voor flexwerkers, medewerkers met een tijdelijk contract én met een vast contract. Kies voor payrolling door HSU.nl en je hebt weer tijd voor datgene waarvoor je in eerste instantie ondernemer bent geworden: ondernemen.

Kies voor payroll in Wijk aan Zee: bel HSU.nl

Ben je er klaar voor om in Wijk aan Zee de overstap naar payrolling te maken? Bij ons is je administratie in uitstekende handen. Voor meer informatie over payrolling neem je contact met ons op. Hiervoor bel of mail je naar 088-5363300 of info@hsu.nl.