Basis van payroll

Wat houdt payrollen in? De basis van payrollen is dat u het juridische werkgeverschap over uw werknemers aan ons overdraagt. Hierdoor nemen wij ook alle verplichtingen en risico’s aangaande de arbo-, loon- en personeelsadministratie van u over. Wat betreft uw personeelsbeleid blijft u nog wel gewoon de regie houden over uw bedrijf in Winterswijk. Als u als zzp’er of werknemer betaald wilt worden via payroll, weet u zeker dat u tijdig uw loon ontvangt. Voor uw werknemers geldt dat ze niet meer volledig gebonden zijn aan uw bedrijf, maar dat ze nog wel alle rechten als werknemer hebben.

Voordelen van payroll voor u

Als u met uw bedrijf in Winterswijk overstapt op payroll, dan:

  • houdt u meer tijd over voor uw eigen werkzaamheden
  • loopt u geen risico’s meer rondom arbeidsovereenkomsten
  • hoeft u uw zieke werknemers niet meer 2 jaar door te betalen
  • draagt u uw volledige salarisadministratie over aan professionals
  • heeft u geen verplichting meer aangesloten te zijn bij een Arbodienst

Wist u dat u nog meer financieel voordeel kunt krijgen? Door te kiezen voor onze collectieve inkoop van bijvoorbeeld auto-, zorg- en loondoorbetalingsverzekeringen, bent u stukken voordeliger uit!

Wanneer is payrolling in Winterswijk de uitkomst?

Heeft u te weinig energie, kennis of tijd om de gehele administratie van uzelf en/of uw personeel voor de rekening te nemen? Of voelt u zich er prettiger bij als u uw flexibele, tijdelijke, en ook uw vaste werknemers overdraagt aan een betrouwbaar payrollbedrijf? Neem dan contact op met HSU.nl. Wij nemen graag alle administratie van u over. Die van uw parttime werknemers met een eindig contract, maar ook die van uw vaste, fulltime werknemers. U weet dan zeker dat uw arbo-, personeels- en salarisadministratie in Winterswijk altijd op orde is.

Kies ook voor payroll in Winterswijk

Diverse bedrijven profiteren al van de ruimte, de kostenbesparing en de tijd die payrolling hen biedt. Iets voor u? Bel 088-5363300 of mail naar info@hsu.nl en kies ook voor payroll in Winterswijk.