Minder administratie met payroll in Winterswijk

Is de administratie van jouw bedrijf in Winterswijk jou een doorn in het oog? Dan is de overstap naar payroll wellicht interessant voor jou. Maak kennis met HSU.nl. Wij brengen jouw volledige salarisadministratie in Winterswijk graag voor je op orde. Neem contact met ons op als je meer wilt weten over payroll in Winterswijk.

Basis van payroll

Wat houdt payrollen in? De basis van payrollen is dat je het juridische werkgeverschap over jouw werknemers aan ons overdraagt. Hierdoor nemen wij ook alle verplichtingen en risico’s aangaande de arbo-, loon- en personeelsadministratie van jou over. Wat betreft jouw personeelsbeleid blijf jij nog wel gewoon de regie houden over jouw bedrijf in Winterswijk. Als je als zzp’er of werknemer betaald wilt worden via payroll, weet je zeker dat jij tijdig jouw loon ontvangt. Voor jouw werknemers geldt dat ze niet meer volledig gebonden zijn aan jouw bedrijf, maar dat ze nog wel alle rechten als werknemer hebben.

Voordelen van payroll voor jou

Als jij met jouw bedrijf in Winterswijk overstapt op payroll, dan:

  • houd je meer tijd over voor jouw eigen werkzaamheden
  • loop jij geen risico’s meer rondom arbeidsovereenkomsten
  • hoef je jouw zieke werknemers niet meer 2 jaar door te betalen
  • draag je jouw volledige salarisadministratie over aan professionals
  • heb jij geen verplichting meer aangesloten te zijn bij een Arbodienst

Wist jij dat je nog meer financieel voordeel kunt krijgen? Door te kiezen voor onze collectieve inkoop van bijvoorbeeld auto-, zorg- en loondoorbetalingsverzekeringen, ben jij stukken voordeliger uit!

Wanneer is payrolling in Winterswijk de uitkomst?

Heb je te weinig energie, kennis of tijd om de gehele administratie van jezelf en/of jouw personeel voor de rekening te nemen? Of voel jij je er prettiger bij als je jouw flexibele, tijdelijke, en ook jouw vaste werknemers overdraagt aan een betrouwbaar payrollbedrijf? Neem dan contact op met HSU.nl. Wij nemen graag alle administratie van je over. Die van jouw parttime werknemers met een eindig contract, maar ook die van jouw vaste, fulltime werknemers. Jij weet dan zeker dat jouw arbo-, personeels- en salarisadministratie in Winterswijk altijd op orde is.

Kies ook voor payroll in Winterswijk

Diverse bedrijven profiteren al van de ruimte, de kostenbesparing en de tijd die payrolling hen biedt. Iets voor jou? Bel 088-5363300 of mail naar info@hsu.nl en kies ook voor payroll in Winterswijk.