Overstappen op payroll in Wognum

Wil je met jouw bedrijf in Wognum overstappen op payroll? Zodat je minder risico’s loopt en meer tijd overhoudt om je bedrijf te leiden? Breng het juridisch werkgeverschap van je bedrijf dan onder bij payrollmaatschappij HSU.nl! Dit houdt in dat wij de loon-, arbo- en personeelsadministratie van je overnemen en ook een deel van het werkgeversrisico. Zo heb je minder zorgen en houd je tijd over voor andere zaken die je aandacht vragen. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte voor payroll in Wognum.

Minder risico lopen en meer tijd

Het werkgeverschap brengt de nodige administratie en zorgen met zich mee. Zo kom je aan het werven van nieuwe klanten en het doorontwikkelen van je bedrijf in Wognum nauwelijks meer toe. Ook de werk-priv├ębalans gaat al snel scheef. Er is gelukkig ook een oplossing: payroll!

Bij payroll draag je het juridisch werkgeverschap van je bedrijf in Wognum aan ons payrollbedrijf over. Op deze manier ben je meteen verlost van de loon-, arbo- en personeelsadministratie en het werkgeversrisico.

Het operationeel werkgeverschap blijft natuurlijk gewoon in jouw handen. Dus je hebt het nog steeds volledig voor het zeggen. Bovendien beschikken we over een overzichtelijk datasysteem dat je altijd kunt inzien om te zien wat een werknemer precies kost. Zo blijft eigenlijk alles bij het oude, maar houd je wel meer tijd over en heb je minder zorgen.

Waarom kiezen voor payroll in Wognum

Met je bedrijf in Wognum overstappen op payroll heeft naast het verminderen van de administratie nog veel meer voordelen, zoals:

  • Je werknemers worden altijd op tijd uitbetaald
  • Gratis advies bij personeelsgerelateerde vraagstukken
  • Arbeidsovereenkomsten en juridische vraagstukken komen voortaan op ons bordje terecht
  • Geen verplichte aansluiting bij een arbodienst
  • Wij betalen je werknemers door bij ziekte

Wat zijn de kosten voor payroll in Wognum?

Door over te stappen op payroll van HSU.nl heb je meer tijd over en minder zorgen. Doordat we slechts een klein percentage over de verlonings- en personeelskosten berekenen, maken we payrolling voor elk bedrijf in Wognum betaalbaar.

Offerte aanvragen payrollbureau HSU.nl

Stap met je bedrijf in Wognum vandaag nog over op payroll van HSU.nl en bel ons vrijblijvend op 088-5363300 of stuur ons een e-mail via info@hsu.nl. Ook wanneer je een andere vraag hebt.