Payroll, wat houdt dit in?

Heeft u al eens van payroll gehoord? Nee? Dan vertellen wij u hier graag meer over. Payroll betreft de overdracht van uw juridisch werkgeverschap omtrent uw medewerkers aan een professioneel payrollbureau. Het payrollbedrijf neemt hierbij tevens de verplichtingen en risico’s rondom uw personeels-, loon- en arbo administratie van u over. Goed om te weten, is dat u zelf de regie behoudt over uw personeelsbeleid. Worden u en uw werknemers, of u als zzp’er betaald middels payroll, dan garanderen wij een tijdige uitbetaling van het loon. Uw werknemers zijn niet geheel verbonden aan uw organisatie in Wolfheze, maar hebben echter nog steeds dezelfde rechten.

Wat kan payroll u in Wolfheze bieden?

Bent u van plan om in Wolfheze gebruik te maken van payroll voor uw organisatie? Bij HSU.nl hebben wij u vele voordelen te bieden. Schakelt u ons als payrollbureau in, dan:

  • Houdt u meer tijd over voor uw eigen werkzaamheden
  • Loopt u geen risico’s meer rondom arbeidsovereenkomsten
  • Hoeft u uw zieke werknemers niet meer 2 jaar door te betalen
  • Draagt u uw volledige salarisadministratie over aan professionals
  • Heeft u geen verplichting meer aangesloten te zijn bij een Arbodienst

Maar dat is niet alles, want ook financieel hebben wij veel te bieden. Maakt u de keuze voor onze collectieve inkoop van auto-, zorg- en loondoorbetalingsverzekeringen, dan kunt u ook nog eens vele kosten besparen voor uw bedrijf in Wolfheze.

Wanneer is payroll geschikt voor u?

Heeft u onvoldoende tijd, middelen of energie beschikbaar voor uw administratie? En voelt u zich prettiger bij het uitbesteden van uw administratie aan een specialist? Dan kan HSU.nl u veel bieden als professioneel payrollbureau. Zo ontzorgen wij u geheel in uw salarisadministratie, welke wij op een zorgvuldige wijze op ons nemen. Dit doen wij voor uw vaste medewerkers, alsmede werknemers die parttime werken met een eindig contract of flexwerk bij u verrichten. Met onze deskundige hulp is uw administratie in Wolfheze altijd goed op orde.

Kies ook voor payroll in Wolfheze

Al velen maken inmiddels gebruik van de gemakken van ons payrollbureau. Bent u de volgende? Indien u benieuwd bent wat wij voor u kunnen doen, kunt u het beste contact met ons opnemen middels: 088-5363300 of mail naar info@hsu.nl. Ons payrollbureau hoopt u in Wolfheze snel van dienst te mogen zijn.