Kies voor payrolling in Zaandam

Wil jij een payrollbedrijf inzetten in Zaandam? Draag jouw juridisch werkgeverschap over aan HSU.nl. Wij ondersteunen zowel bedrijven als zelfstandigen bij het juridisch werkgeverschap en de salarisadministratie. Door deze werkzaamheden aan een payrollbedrijf over te dragen, houd je meer tijd over voor jouw eigen onderneming. Ben jij benieuwd wat HSU.nl voor jou kan doen? Maak dan direct een afspraak, zodat wij met je kunnen kennismaken in Zaandam.

Payroll, wat kan dit in Zaandam voor jou betekenen?

Wat is payroll? Payrolling houdt in dat je het juridisch werkgeverschap van jouw bedrijf overdraagt aan een payrollbedrijf. Dit betekent dat zij ook de risico’s van het werkgeverschap op zich nemen. Denk hierbij aan het uitbetalen van medewerkers bij arbeidsongeschiktheid of ziekte. Jouw salarisadministratie kunt jij eveneens aan een payrollbedrijf uitbesteden. Van welke mogelijkheden wens jij gebruik te maken? Wij horen graag wat jouw wensen voor jouw payrolling zijn.

Waarom kiezen voor een payrollbedrijf?

Payrolling wordt al door vele ondernemers in Zaandam en omgeving als dienst ingezet. Payroll biedt hen namelijk veel flexibiliteit en een stuk zekerheid. Door het juridisch werkgeverschap uit te laten besteden, wordt jij als ondernemer flexibeler. Je hebt echter nog steeds inspraak in welke sollicitant wordt aangenomen. Ook het uitbesteden van de salarisadministratie zorgt ervoor dat jij meer tijd overhoud voor belangrijke werkzaamheden.
Een payrollbedrijf zal jouw onderneming in Zaandam of omgeving hoe dan ook grotendeels ontzorgen.

Waarom HSU.nl als jouw payrollbedrijf?

Wil jij jouw juridisch werkgeverschap in Zaandam uitbesteden aan een gespecialiseerd payrollbedrijf? Door de keuze te maken voor HSU.nl, maak jij ook de keuze voor flexibiliteit en zekerheid. Wij verrichten verschillende werkzaamheden voor u, zoals:

 • Wij nemen de arbeidsrisico’s van je over
 • Wij zorgen voor jouw salarisadministratie
 • Wij betalen jouw werknemers bij ziekte tot 2 jaar door
 • Wij zijn een specialist jarenlange ervaring
 • Wij geven gratis advies bij personele vraagstukken
 • Kies jij net als vele ondernemers ervoor om volledig ontzorgd te worden in het juridisch werkgeverschap en jouw salarisadministratie? Neem dan vandaag nog contact op met HSU.nl!

  Bel of mail ons voor jouw payrolling in Zaandam

  Wens jij ook een payrollbedrijf dat jouw juridisch werkgeverschap en salarisadministratie volledig uit handen neemt? Wij horen graag wat wij voor jouw onderneming mogen betekenen.
  Neem vandaag nog contact met ons op via 088-5363300 of mail via info@HSU.nl. Ons payrollbedrijf ondersteunt jou graag bij jouw salarisadministratie en juridisch werkgeverschap in Zaandam.