Stap ook over op payrollen

Wilt u voor uw administratie in Zaanstad overstappen op payroll? Voor u als startende ondernemer of ZZP’er biedt HSU.nl uitkomst. Welke taken u ook wilt uitbesteden, wij nemen graag de zorg uit uw handen als het gaat om financiële administratie. Met onze dienstverlening kunt u zich weer volledig richten op andere zaken binnen uw organisatie. Niet alleen de tijd en kosten werken u in uw voordeel, ook qua verplichtingen en verzekeringen is onze service waardevol. Daarnaast biedt HSU.nl verschillende verzekeringen aan zoals een zorgverzekering of autoverzekering. Wilt u weten wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Maak snel een afspraak voor payroll in Zaanstad.

Ontdek hoe eenvoudig payroll werkt

Als u kiest voor payroll in Zaanstad, betekent dit dat wij het juridisch werkgeverschap voor u regelen. Uiteraard blijft u wel de verantwoordelijkheid dragen voor de planning en werving en selectie van nieuwe medewerkers. Wanneer wij uw loon-, arbo- en personeelsadministratie verzorgen, blijft u altijd contact hebben met uw medewerkers. Maar vervelende taken als arbeidsovereenkomsten opstellen, uitbetalen van salarissen en arbozaken zijn verleden tijd. Heeft u te maken met ziekteverzuim van uw werknemers? Geen probleem, wij verzorgen de uitbetaling.

Ervaar voordelen van onze dienstverlening in Zaanstad

Bent u zich als ondernemer al bewust van de vele voordelen van payrolling? Maak kennis met de voordelen die ons payrollbedrijf voor uw organisatie biedt:

  • De salarisadministratie voor u bijhouden
  • Uw werknemers tot 2 jaar doorbetalen bij ziekte
  • Zorgen dat u tijd en energie overhoudt om te ondernemen
  • De risico’s van o.a. de arbeidsovereenkomsten van u overnemen
  • Zorgen dat u niet langer verplicht bent aan te sluiten bij de Arbodienst

In welke situatie biedt payroll een uitkomst?

Of u nu een kleine of middelgrote organisaties heeft, een startende ondernemer bent of wilt beginnen als ZZP’er, u ontkomt er niet aan om zich bezig te houden met de financiële administratie. Vaak kost het op langere termijn te veel tijd of worden er fouten gemaakt. Het is dan ook niet voor niets specialistenwerk. Wilt u als zelfstandig ondernemer de zorg uit uw handen laten nemen, zodat u zich kunt richten op het ondernemen? Schakel dan onze payroll experts in vanuit Zaanstad.

Bel of mail payroll vanuit Zaanstad

Heeft u interesse in onze diensten in payroll voor in Zaanstad? Of heeft u nog vragen over onze service en de voordelen? Neem contact met ons op door te bellen naar 088-5363300 of stuur een e-mail naar info@HSU.nl. Onze specialisten helpen u graag aan payroll in Zaanstad.