Payroll in Zandvoort

De overstap maken naar payroll door HSU.nl betekent in feite dat u het juridisch werkgeverschap uit handen geeft. Dat klinkt als een heftige stap, maar valt in werkelijkheid behoorlijk mee. Het betekent simpelweg dat u de arbo-, loon- en personeelsadministratie aan ons over laat. Dan hebben we het niet alleen over het bijhouden van de administratie, maar ook over de verantwoordelijkheden en risico’s die bij de administratie horen. Denk bijvoorbeeld aan ziekteverzuim. U bent niet langer verantwoordelijk voor het doorbetalen van uw zieke werknemers. Dat doet HSU.nl gewoon! Het uitvoerend werkgeverschap, oftewel de controle op de werkvloer, blijft natuurlijk in uw handen.

De overstap naar payroll

Ontzettend veel ondernemers hebben al gekozen voor payroll in Zandvoort. En dat komt niet alleen omdat ze dan geen risico’s en verantwoordelijkheden meer hebben wat betreft de administratieve werkzaamheden. Door HSU.nl als payrollbedrijf uw administratie te laten doen, houdt u veel tijd en energie over voor andere zaken. Bovendien bespaart u op de kosten die u zou maken wanneer u een nieuwe medewerker aan zou nemen die enkel de administratie bijhield.

Voordelen van payroll in Zandvoort

Bent u toch nog aan het twijfelen of u zult kiezen voor payroll in Zandvoort? Wij zetten de voordelen voor u op een rij, om die keuze hopelijk wat eenvoudiger te maken:

  • De specialisten van HSU.nl hebben al meer dan 20 jaar ervaring met het verzorgen van personeelsadministratie, en doen dit dan ook op een professionele, georganiseerde wijze.
  • U houdt tijd en energie over omdat u zich niet bezig hoeft te houden met de personeelsadministratie.
  • U heeft niet meer te maken met de arbeidsrisico’s.
  • Zieke werknemers worden door HSU.nl tot wel 2 jaar doorbetaald.
  • Kampt u met personeelsgerelateerde vraagstukken? Dan kunt u rekenen op betrouwbaar advies van de specialisten van HSU.nl

Kom in contact met HSU.nl

Wilt u ook profiteren van alle voordelen die payroll in Zandvoort door HSU.nl met zich meebrengt? Neem dan contact met ons op, en vraag een vrijblijvende offerte aan. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken door te bellen naar 088-5363300, of u kunt een mail sturen naar info@hsu.nl. HSU.nl gaat graag voor u aan de slag met payroll in Zandvoort!