Wat houdt payrolling precies in?

Voor we u verder informeren over onze grote voordelen, leggen wij graag uit wat payrolling precies inhoudt? Als u ons payrollbureau inschakelt voor payrolling wil dat zeggen dat wij het juridische werkgeverschap van u overnemen. Dat betekent dat wij alle administratieve lasten van u overnemen en zaken als salarisstroken, het opstellen van contracten, arbozaken en het afdragen van de juiste belastingen en premies van lonen door ons geregeld worden. Op die manier bespaart uw bedrijf in Zeist natuurlijk veel tijd (en geld) en kunt u zich bezighouden met uw bedrijf runnen. Ja, u leest het goed! U runt nog altijd uw eigen bedrijf en behoudt de volledige controle en het zeggenschap over de operationele kant van uw bedrijf. Zij zijn er alleen om u administratief te ontlasten, maar bemoeien ons niet met wat er gebeurt op de werkvloer. Verder behoudt u de volledige regie over de volgende zaken:

 • Het selecteren en werven van uw eigen werknemers
 • Het bepalen van werktijden en opstellen van roosters
 • het bepalen van de arbeidsvoorwaarden
 • Het bewaken van de kwaliteit en het functioneren van uw medewerkers

Het uitbesteden van uw gehele loon-, arbo- en personeelsadministratie aan ons heeft, behalve tijdsbesparing nog een ander groot voordeel: wij nemen ook de financiële risico’s die hierbij komen kijken op ons. Denk bijvoorbeeld aan het doorbetalen van werknemers bij ziekteverzuim.

Wat bieden wij uw bedrijf in Zeist?

Zoals u waarschijnlijk ondertussen heeft begrepen, bieden wij u een echt totaalpakket op het gebied van payrolling en administratieve ontlasting, zodat u zich kunt richten op ondernemen en het runnen van uw bedrijf. Maar wist u dat we u zelfs administratief kunnen ondersteunen, als u niet het juridische werkgeverschap over uw werknemers wilt uitbesteden? Wij kunnen namelijk ook enkel de salarisadministratie van uw bedrijf in Zeist regelen. Het mooie van onze salarisadminsitratieservice is dat wij u alle benodigde documenten digitaal aan zullen leveren, van aangifte loonheffing, tot de betaalbatch van de lonen, tot de salarisstroken (met logo van uw bedrijf). Vanzelfsprekend draagt dit laatste eraan bij dat uw werknemers niet de binding met uw bedrijf verliezen. Het verliezen van deze binding is een argument dat vaak tegen het uitbesteden van (een deel van) een bedrijf zijn administratie wordt gebruikt. Daar hoeft u zich bij ons dus geen zorgen over te maken. Tot slot kunnen wij de complete backoffice van uw bedrijf in Zeist verzorgen.

Welke voordelen bieden wij uw bedrijf in Zeist?

HSU.nl doet niets liever dan laten zien dat wij hét payrollbedrijf van Zeist zijn! Daarom bieden we uw bedrijf in Zeist met trots de volgende grote voordelen:

 • Ruime ervaring (bijna 20 jaar!) als payrollbedrijf
 • scherpe, transparante payroll tarieven
 • Ervaring in een groot aantal branches: van bouw tot horeca en recreatie
 • Besparing tijd en frustratie door uw administratie uit handen te nemen
 • Kan ook uw salarisadministratie en backoffice werkzaamheden verzorgen
 • Een mooie korting bij gebruik van zowel payroll als salarisadministratie diensten
 • Wij zijn zeer goed op de hoogte van wat er speelt in de diverse CAO’s en bedrijfstakregelingen.

Schakel hét payrollbureau in Zeist in!

Wilt u ook meer tijd overhouden voor het runnen en uitbreiden van uw bedrijf? Wilt u af van die administratieve rompslomp en doen waar u het meest van geniet: ondernemen? Schakel dan HSU.nl, de payroll specialist in Zeist, in! Bel naar 088-5363300 of stuur een e-mail naar info@hsu.nl.