De payrolling specialist in Zeist

HSU Payroll Service is al jarenlang (sinds 2000) actief als payrollbureau en heeft in haar lange bestaan al vele tevreden bedrijven in Zeist en omgeving mogen voorzien van uitstekende services op het gebied van payrolling, salarisadministratie en backoffice werkzaamheden. Wij zijn een zeer flexibel payrollbedrijf dat zijn diensten aanbiedt tegen scherpe en transparante prijzen en over zeer ruime ervaring beschikt in een groot scala aan branches en sectoren, van de bouwsector tot de horeca en alles daartussenin.

Wat houdt payrolling precies in?

Voor we je verder informeren over onze grote voordelen, leggen wij graag uit wat payrolling precies inhoudt? Als jij ons payrollbureau inschakelt voor payrolling wil dat zeggen dat wij het juridische werkgeverschap van je overnemen. Dat betekent dat wij alle administratieve lasten van jou overnemen en zaken als salarisstroken, het opstellen van contracten, arbozaken en het afdragen van de juiste belastingen en premies van lonen door ons geregeld worden. Op die manier bespaart jouw bedrijf in Zeist natuurlijk veel tijd (en geld) en kun jij je bezighouden met jouw bedrijf runnen. Ja, je leest het goed! Jij runt nog altijd jouw eigen bedrijf en behoudt de volledige controle en het zeggenschap over de operationele kant van jouw bedrijf. Wij zijn er alleen om je administratief te ontlasten, maar bemoeien ons niet met wat er gebeurt op de werkvloer. Verder behoud je de volledige regie over de volgende zaken:

 • Het selecteren en werven van jouw eigen werknemers
 • Het bepalen van werktijden en opstellen van roosters
 • het bepalen van de arbeidsvoorwaarden
 • Het bewaken van de kwaliteit en het functioneren van jouw medewerkers

Het uitbesteden van jouw gehele loon-, arbo- en personeelsadministratie aan ons heeft, behalve tijdsbesparing nog een ander groot voordeel: wij nemen ook de financiële risico’s die hierbij komen kijken op ons. Denk bijvoorbeeld aan het doorbetalen van werknemers bij ziekteverzuim.

Wat bieden wij jouw bedrijf in Zeist?

Zoals je waarschijnlijk ondertussen heeft begrepen, bieden wij jou een echt totaalpakket op het gebied van payrolling en administratieve ontlasting, zodat jij je kunt richten op ondernemen en het runnen van jouw bedrijf. Maar wist je dat we jou zelfs administratief kunnen ondersteunen, als je niet het juridische werkgeverschap over jouw werknemers wilt uitbesteden? Wij kunnen namelijk ook enkel de salarisadministratie van jouw bedrijf in Zeist regelen. Het mooie van onze salarisadminsitratieservice is dat wij jou alle benodigde documenten digitaal aan zullen leveren, van aangifte loonheffing, tot de betaalbatch van de lonen, tot de salarisstroken (met logo van jouw bedrijf). Vanzelfsprekend draagt dit laatste eraan bij dat jouw werknemers niet de binding met jouw bedrijf verliezen. Het verliezen van deze binding is een argument dat vaak tegen het uitbesteden van (een deel van) een bedrijf zijn administratie wordt gebruikt. Daar hoef jij je bij ons dus geen zorgen over te maken. Tot slot kunnen wij de complete backoffice van jouw bedrijf in Zeist verzorgen.

Welke voordelen bieden wij jouw bedrijf in Zeist?

HSU.nl doet niets liever dan laten zien dat wij hét payrollbedrijf van Zeist zijn! Daarom bieden we jouw bedrijf in Zeist met trots de volgende grote voordelen:

 • Ruime ervaring (sinds 2000) als payrollbedrijf
 • scherpe, transparante payroll tarieven
 • Ervaring in een groot aantal branches: van bouw tot horeca en recreatie
 • Besparing tijd en frustratie door jouw administratie uit handen te nemen
 • Kan ook jouw salarisadministratie en backoffice werkzaamheden verzorgen
 • Een mooie korting bij gebruik van zowel payroll als salarisadministratie diensten
 • Wij zijn zeer goed op de hoogte van wat er speelt in de diverse CAO’s en bedrijfstakregelingen.

Schakel hét payrollbureau in Zeist in!

Wil jij ook meer tijd overhouden voor het runnen en uitbreiden van jouw bedrijf? Wil je af van die administratieve rompslomp en doen waar jij het meest van geniet: ondernemen? Schakel dan HSU.nl, de payroll specialist in Zeist, in! Bel naar 088-5363300 of stuur een e-mail naar info@hsu.nl.