Kies HSU.nl voor payroll in Zetten

Wanneer jij als ondernemer interesse heeft in een overstap op payroll in Zetten, ben je bij HSU aan het juiste adres. Wij zijn een specialist op het gebied van payrolling en hebben al sinds 2000 ervaring in deze branche. Wij helpen ondernemers die behoefte hebben aan meer tijd en energie om zich te kunnen focussen op het ondernemen. Door te kiezen voor payrolling is dat mogelijk. Wij nemen jouw personeels- en loonadministratie uit handen en verzorgen deze op nauwgezette wijze. Wil je meer te weten komen over payrollen? Of wens jij direct een overstap te maken in Zetten? Neem dan contact met ons op en geef jouw wensen aan ons door.

Wat is payroll precies?

Voordat je besluit over te stappen op payroll in Zetten, wil je natuurlijk eerst te weten te komen over payrolling. Want wat houdt payroll precies in? Wanneer je met jouw bedrijf overstapt op payroll, worden wij als payrollbedrijf de juridisch werkgever van jouw werknemers. De medewerkers van ons payrollbedrijf dragen onder andere de zorg voor de personeels- en loonadministratie van jouw bedrijf. Tevens nemen wij de verantwoordelijkheid voor de bijbehorende risico’s. Dit betekent dat wij de kosten betalen wanneer een werknemer in de ziektewet komt of arbeidsongeschikt raakt. Je heeft als bedrijf in Zetten dus vrijwel nooit meer te maken met onverwachte kosten!

Waarom overstappen op payroll in Zetten?

Payrolling biedt veel voordelen. Ondernemingen in regio Zetten die gebruik maken van onze payrolldiensten geven aan dat zij veel meer tijd en energie overhouden voor het ondernemen. Doordat de ondernemers zich niet meer druk hoeven te maken over de salarisadministratie van hun bedrijf, kunnen zij zich volledig focussen op de core business. De werknemers van ons payrollbedrijf zorgen ervoor dat de loon- en personeelsadministratie correct en nauwgezet wordt bijgehouden. Door hun inspanningen kunnen jouw werknemers netjes en op tijd hun maandelijkse salaris verwachten.

De kenmerken van HSU.nl

Heeb je in Zetten inmiddels besloten om over te stappen op payrolling? Wanneer jij HSU inschakelt, kunt je op het volgende rekenen:

  • Wij bestaan al sinds 2000
  • Wij verzorgen jouw administratieve verplichtingen
  • Wij nemen de arbeidsrisico’s van je over
  • Wij betalen jouw zieke werknemers wel 2 jaar door
  • Wij geven gratis advies bij personele vraagstukken

Neem contact met ons op

Heb jij als ondernemer in Zetten besloten om over te stappen op payrolling? Of heb je behoefte aan meer informatie over onze dienstverlening? Benader ons dan via telefoonnummer 088-5363300 of stuur een e-mail naar info@hsu.nl. je ontvangt dan van ons zo snel mogelijk meer informatie over payroll in Zetten.