Wat is payroll precies?

Voordat u besluit over te stappen op payroll in Zetten, wenst u eerst meer te weten te komen over payrolling. Want wat houdt payroll precies in? Wanneer u met uw bedrijf overstapt op payroll, worden wij als payrollbedrijf de juridisch werkgever van uw werknemers. De medewerkers van ons payrollbedrijf dragen onder andere de zorg voor de personeels- en loonadministratie van uw bedrijf. Tevens nemen wij de verantwoordelijkheid voor de bijbehorende risico’s. Dit betekent dat wij de kosten betalen wanneer een werknemer in de ziektewet komt of arbeidsongeschikt raakt. U heeft als bedrijf in Zetten dus vrijwel nooit meer te maken met onverwachte kosten!

Waarom overstappen op payroll in Zetten?

Payrolling biedt veel voordelen. Ondernemingen in regio Zetten die gebruik maken van onze payrolldiensten geven aan dat zij veel meer tijd en energie overhouden voor het ondernemen. Doordat de ondernemers zich niet meer druk hoeven te maken over de salarisadministratie van hun bedrijf, kunnen zij zich volledig focussen op de core business. De werknemers van ons payrollbedrijf zorgen ervoor dat de loon- en personeelsadministratie correct en nauwgezet wordt bijgehouden. Door hun inspanningen kunnen uw werknemers netjes en op tijd hun maandelijkse salaris verwachten.

De kenmerken van HSU.nl

Heeft u in Zetten inmiddels besloten om over te stappen op payrolling? Wanneer u HSU inschakelt, kunt u op het volgende rekenen:

  • Wij hebben meer dan 19 jaar ervaring
  • Wij verzorgen uw administratieve verplichtingen
  • Wij nemen de arbeidsrisico’s van u over
  • Wij betalen uw zieke werknemers wel 2 jaar door
  • Wij geven gratis advies bij personele vraagstukken

Neem contact met ons op

Heeft u als ondernemer in Zetten besloten om over te stappen op payrolling? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze dienstverlening? Benader ons dan via telefoonnummer 088-5363300 of stuur een e-mail naar info@hsu.nl. U ontvangt dan van ons zo snel mogelijk meer informatie over payroll in Zetten.