HSU.nl: specialist in payroll

Ben je op zoek naar een specialist in payroll in Zierikzee, omdat jij de administratieve werkzaamheden van jouw bedrijf uit handen wilt geven? Dan ben je bij HSU.nl aan het juiste adres. Al meer dan 20 jaar gaan wij aan de slag met payroll, uitzenden en zzp-ondersteuning. Wil je meer weten over onze service, of weten wat we voor jouw bedrijf in Zierikzee kunnen betekenen? Neem dan contact op met een van onze specialisten.

Maak de overstap naar payroll

Wanneer je kiest voor payroll in Zierikzee, geef je het juridisch werkgeverschap van jouw bedrijf uit handen aan het payrollbedrijf HSU.nl. Dit betekent dat wij vanaf dan verantwoordelijk zijn voor de loon-, arbeids- en personeelsadministratie. Ook de risico’s en verplichtingen die hierbij horen geef je over aan ons. Jij bespaart dus niet alleen tijd en energie omdat je de administratie niet meer bij hoeft te houden, maar je loopt ook veel minder risico. Een voorbeeld hiervan is ziekteverzuim. Wanneer een medewerker ziek is, moet je die een bepaalde periode door blijven betalen. Als je kiest voor payrolling in Zierikzee, doen wij dit voor jou. HSU.nl is er voor zowel parttime als fulltime medewerkers.

Bespaar tijd en energie door een payrollbedrijf

Wanneer je veel te veel tijd en energie kwijt bent met de administratie van jouw bedrijf in Zierikzee, is het vaak nog voordeliger om te kiezen voor payroll dan hiervoor een extra personeelslid in te huren. Wij nemen namelijk onder andere de volledige salarisadministratie en backoffice uit handen, nemen de risico’s van je over en bovendien heb je een contactpunt wanneer je vragen heeft over personeelsgerelateerde zaken. Je kan dan volledig richten op andere taken die bij het ondernemerschap komen kijken.

Voordelen van payroll in Zierikzee

Dus, waarom je kiest voor payroll in Zierikzee? Wij zetten de grootste voordelen handig op een rij:

  • De administratieve werkzaamheden en verplichtingen vallen niet meer onder jouw taken
  • HSU.nl neemt de arbeidsrisico’s over
  • Wij betalen zieke werknemers door, tot wel 2 jaar
  • Bij vragen op het gebied van personeelszaken kan je gratis terecht bij een specialist
  • Wanneer je voor HSU.nl kies profiteer je van de kennis van specialisten met ervaring sinds 2000

Direct een offerte aanvragen

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor payroll in Zierikzee, en direct een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op! Dat doe je door hier op de site het contactformulier in te vullen, te bellen naar 088-5363300 of stuur ons een mail via info@hsu.nl. HSU.nl gaat graag bij je aan de slag met payroll in Zierikzee.