Maak de overstap naar payroll

Wanneer u kiest voor payroll in Zierikzee, geeft u het juridisch werkgeverschap van uw bedrijf uit handen aan het payrollbedrijf HSU.nl. Dit betekent dat wij vanaf dan verantwoordelijk zijn voor de loon-, arbeids- en personeelsadministratie. Ook de risico’s en verplichtingen die hierbij horen geeft u over aan ons. U bespaart dus niet alleen tijd en energie omdat u de administratie niet meer bij hoeft te houden, maar u loopt ook veel minder risico. Een voorbeeld hiervan is ziekteverzuim. Wanneer een medewerker ziek is, moet u die een bepaalde periode door blijven betalen. Als u kiest voor payrolling in Zierikzee, doen wij dit voor u. HSU.nl is er voor zowel parttime als fulltime medewerkers.

Bespaar tijd en energie door een payrollbedrijf

Wanneer u veel te veel tijd en energie kwijt bent met de administratie van uw bedrijf in Zierikzee, is het vaak nog voordeliger om te kiezen voor payroll dan hiervoor een extra personeelslid in te huren. Wij nemen namelijk onder andere de volledige salarisadministratie en backoffice uit handen, nemen de risico’s van u over en bovendien heeft u een contactpunt wanneer u vragen heeft over personeelsgerelateerde zaken. U kunt zich dan volledig richten op andere taken die bij het ondernemerschap komen kijken.

Voordelen van payroll in Zierikzee

Dus, waarom u kiest voor payroll in Zierikzee? Wij zetten de grootste voordelen handig op een rij:

  • De administratieve werkzaamheden en verplichtingen vallen niet meer onder uw taken
  • HSU.nl neemt de arbeidsrisico’s over
  • Wij betalen zieke werknemers door, tot wel 2 jaar
  • Bij vragen op het gebied van personeelszaken kunt u gratis terecht bij een specialist
  • Wanneer u voor HSU.nl kies profiteert u van de kennis van specialisten met meer dan 20 jaar ervaring

Direct een offerte aanvragen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor payroll in Zierikzee, en direct een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op! Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen, te bellen naar 088-5363300 of stuur ons een mail via info@hsu.nl. HSU.nl gaat graag bij u aan de slag met payroll in Zierikzee.