HSU.nl Payroll Service helpt

Bent u op zoek naar een partner op het gebied van payroll in de zorg? HSU.nl wil u graag verder helpen. Wij al sinds 2000 ervaring en wij weten daarom precies wat u als bedrijf of instelling nodig heeft. Voor meer informatie over payroll in de zorg, kunt u hier verder lezen.

Wat wij kunnen doen voor de zorg

Wat kunnen wij als payrollbedrijf precies doen voor bedrijven en instellingen in de zorg? Wanneer u besluit te payrollen, besteedt u het juridisch werkgeverschap aan ons uit. Wij voeren voor u als werkgever uw volledige loon-, arbo- en personeelsadministratie en andere bijbehorende verplichtingen uit. Uiteraard bepaalt u nog steeds zelf wie er bij u komt werken. Uw werknemers merken in de praktijk vrijwel niets van het payrollen. Zij genieten vooral van veel vrijheid en zekerheid. Wat er wel verandert voor uw werknemers, is dat alle loonbetalingen, salarisstroken, arbozaken en arbeidsovereenkomsten via HSU.nl verlopen. Verder blijven alle operationele zaken uw verantwoordelijkheid.

Profiteren van de voordelen van payroll

Welke voordelen heeft payrollen voor mensen in de zorg?

  • Er is meer tijd over om op uw corebusiness te richten
  • Er zijn geen risico’s meer wat betreft arbeidsovereenkomsten
  • U hoeft niet meer verplicht aangesloten te zijn bij de Arbodienst
  • De salarisadministratie hoeft niet langer bijgehouden te worden
  • Zieke werknemers hoeven niet meer 2 jaar te worden doorbetaald

Kiest u voor collectieve inkoop van bijvoorbeeld zorg-, auto- en loondoorbetalingsverzekeringen? Dan profiteert u van een extra financiële besparing!

Waarom kiezen voor payrolling?

Welke redenen geven werkgevers in de zorg om te kiezen voor payrolling? In de zorg wordt er veel gewerkt met onregelmatige werktijden. Flexibele werknemers die altijd oproepbaar zijn, zijn daarom zeer gewenst. Payroll biedt dan een fijne manier om het personeel te betalen. U hoeft zich niet langer zorgen te maken over arbeidsovereenkomsten, het uitbetalen van het loon en arbeidsrechtelijke risico’s. Wij nemen namelijk uw Arbo-, personeels- en salarisadministratie uit handen. Zo kunt u zich weer richten op de corebusiness.

Meer informatie over payroll in de zorg

Wenst u ook over te stappen op payrolling? Dan kunt u een afspraak met ons maken door te bellen naar 088-5363300. Tevens kunt ons mailen via info@HSU.nl. Wij vertellen u dan graag meer over de mogelijkheden van payroll in de zorg!