Wat is payroll precies?

Als ondernemer in Zwijndrecht bent u veel tijd en energie kwijt aan taken waar u zich liever niet op focust. Denk aan het bijhouden van de salarisadministratie. Tevens kleven er veel risico’s aan het ondernemerschap. Een payrollbedrijf als HSU kan daarbij helpen. Wanneer u overstapt op payrolling, geeft u het juridisch werkgeverschap van uw onderneming over aan het payrollbedrijf. Wij zijn als payrollbureau dan verantwoordelijk voor het uitbetalen van de lonen en de daarbij behorende risico’s. Wij zullen uw werknemers dus uitbetalen wanneer zij onverhoopt arbeidsongeschikt of ziek worden. Tevens kunt u uw salarisadministratie gedeeltelijk of geheel aan ons overlaten in Zwijndrecht.

Redenen om te kiezen voor payroll

Heel veel bedrijven in Zwijndrecht gingen u voor. Zij kozen ervoor om over te stappen op de Payroll diensten van HSU. Op deze manier houden zij meer tijd en energie over om zich te focussen op het ondernemen. De deskundigen van HSU zorgen voor de gehele of gedeeltelijke salarisadministratie van het bedrijf, terwijl u uw onderneming in Zwijndrecht naar een hoger niveau tilt. Wij zorgen er niet alleen voor dat uw loonadministratie tot in de puntjes verzorgd wordt, maar geven u ook advies waar nodig. Ten slotte profiteert u met een overstap op payroll van zowel meer flexibiliteit als zekerheid. Wij zijn namelijk ook verantwoordelijk voor de bijbehorende risico’s. Wordt er een werknemer onverwacht ziek of arbeidsongeschikt? Wij zijn aansprakelijk voor de kosten.

De kenmerken van HSU.nl

De diensten van HSU.nl kenmerken zich door het volgende:

  • Wij hebben meer dan 19 jaar ervaring
  • Wij verzorgen uw administratieve verplichtingen
  • Wij nemen de arbeidsrisico’s van u over
  • Wij betalen uw zieke werknemers wel 2 jaar door
  • Wij geven gratis advies bij personele vraagstukken

Neem contact met ons op

Wenst u ook over te stappen op payroll in Zwijndrecht? Of wilt u meer te weten komen over onze werkzaamheden als payrollbureau? Benader ons dan via 088-5363300 of mail naar info@hsu.nl. Wij ontvangen dan graag meer informatie over uw wensen betreft payroll in Zwijndrecht.