Kies HSU voor payroll in Zwijndrecht

Zoek jij als ondernemer een professioneel payrollbedrijf dat jou kan helpen op het gebied van payroll in Zwijndrecht? Dan zit je helemaal goed bij HSU.nl. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van payrolling. Met onze diensten helpen wij ondernemers die zich meer willen focussen op de core business van hun bedrijf. Wij nemen het juridisch werkgeverschap van jouw bedrijf over. Wij dragen dus alle bijbehorende risico’s en zorgen voor de jouw gehele of gedeeltelijke salarisadministratie. Laat ons weten wat jouw wensen zijn voor payroll in Zwijndrecht.

Wat is payroll precies?

Als ondernemer in Zwijndrecht ben je veel tijd en energie kwijt aan taken waar jij je liever niet op focust. Denk aan het bijhouden van de salarisadministratie. Tevens kleven er veel risico’s aan het ondernemerschap. Een payrollbedrijf als HSU kan daarbij helpen. Wanneer je overstapt op payrolling, geef jij het juridisch werkgeverschap van jouw onderneming over aan het payrollbedrijf. Wij zijn als payrollbureau dan verantwoordelijk voor het uitbetalen van de lonen en de daarbij behorende risico’s. Wij zullen jouw werknemers dus uitbetalen wanneer zij onverhoopt arbeidsongeschikt of ziek worden. Tevens kunt jij jouw salarisadministratie gedeeltelijk of geheel aan ons overlaten in Zwijndrecht.

Redenen om te kiezen voor payroll

Heel veel bedrijven in Zwijndrecht gingen jou voor. Zij kozen ervoor om over te stappen op de Payroll diensten van HSU. Op deze manier houden zij meer tijd en energie over om zich te focussen op het ondernemen. De deskundigen van HSU zorgen voor de gehele of gedeeltelijke salarisadministratie van het bedrijf, terwijl jij jouw onderneming in Zwijndrecht naar een hoger niveau tilt. Wij zorgen er niet alleen voor dat jouw loonadministratie tot in de puntjes verzorgd wordt, maar geven je ook advies waar nodig. Ten slotte profiteert jij met een overstap op payroll van zowel meer flexibiliteit als zekerheid. Wij zijn namelijk ook verantwoordelijk voor de bijbehorende risico’s. Wordt er een werknemer onverwacht ziek of arbeidsongeschikt? Wij zijn aansprakelijk voor de kosten.

De kenmerken van HSU.nl

De diensten van HSU.nl kenmerken zich door het volgende:

  • Wij hebben jarenlange ervaring
  • Wij verzorgen jouw administratieve verplichtingen
  • Wij nemen de arbeidsrisico’s van jou over
  • Wij betalen jouw zieke werknemers wel 2 jaar door
  • Wij geven gratis advies bij personele vraagstukken

Neem contact met ons op

Wens jij ook over te stappen op payroll in Zwijndrecht? Of wilt je meer te weten komen over onze werkzaamheden als payrollbureau? Benader ons dan via 088-5363300 of mail naar info@hsu.nl. Wij ontvangen dan graag meer informatie over jouw betreft payroll in Zwijndrecht.