Ontdek de voordelen van payroll

Bent u benieuwd wat payroll in Zwolle voor uw bedrijf kan betekenen? Laat u informeren en adviseren door de specialisten van HSU.nl. Behoort u straks ook tot al die ondernemers in Zwolle die voor payrollen hebben gekozen? Kies ook voor payroll in Zwolle.

Zo zit payroll in elkaar

Besluiten te gaan payrollen, is besluiten uw juridisch werkgeverschap aan ons over te dragen. U hoeft zich dan geen zorgen meer te maken over uw loon-, personeels- en arbo-administratie en bijbehorende verplichtingen en risico’s. U bepaalt in dat geval uiteraard nog wel wie u aanneemt, ontslaat en hoe uw werknemers hun werk moeten verrichten in Zwolle. Al deze werknemers nemen wij graag van u over voor op onze payroll. Dit kunnen werknemers met een contract voor bepaalde of onbepaalde tijd zijn. Ook mogen zij een fulltime of een parttime dienstverband hebben. Alles is mogelijk.

Dit draagt u over bij payrolling

Als u straks begint met payrollen, dan hoeft u zich in Zwolle geen zorgen meer te maken over:

  • Afdrachten van loonheffingen
  • Verplichtingen inzake de Wet Poortwachter
  • Verplichtingen aangesloten te zijn bij een Arbodienst
  • Administratief werk voor salarisadministratie en verloning
  • Verplichtingen zieke werknemers 2 jaar lang door te betalen
  • Risico’s rondom arbeidsovereenkomsten en juridische vraagstukken
  • Facturatie bij opname vakantiedagen en uitbetalen van vakantiegeld

Bovendien bent u stukken minder kosten kwijt, dan als u uw werknemers in eigen beheer uitbetaalt. Wij regelen namelijk graag een collectieve inkoop van bijvoorbeeld zorg-, auto- en loondoorbetalingsverzekeringen voor u.

In deze situaties biedt payrollen in Zwolle uitkomst

Uit ervaring weten wij dat payrollen in vele diverse situaties uitkomst biedt. Beschikt u bijvoorbeeld niet over de middelen om zelf uw financiële zaken bij te houden? Of bent u bang er niet tijdig of correct met uw loonbetalingen wordt omgegaan? Besteed deze zaken in Zwolle dan uit aan ons. Voor uw werknemers verandert er dan helemaal niets. Het enige verschil met voorheen, is dat wij voortaan hun salarisstroken, loonbetalingen en arbeidsovereenkomsten verzorgen.

Stap over op payroll in Zwolle

Wilt u ook uw volledige financiële administratie onder brengen in payroll? Maak dan een afspraak met ons. Wij bespreken graag welke oplossingen wij kunnen koppelen aan uw eigen personeels- en verloningskosten. Bel naar 088-5363300 of stuur een e-mail naar info@HSU.nl als u interesse heeft in payroll in Zwolle.