Payrollen in Panningen

WIl jij een professioneel payrollbureau in Panningen inzetten voor jouw salarisadministratie? Neem dan contact op met HSU.nl. Ons HRM- en payrollbedrijf helpt andere bedrijven en ZZP’ers door het bijhouden van hun salarisadministratie. Daarbij zetten bedrijven ons ook in wanneer zij het juridisch werkgeverschap aan een echte specialist willen uitbesteden. Via deze weg houden zij meer tijd over voor het ondernemerschap. Wil jij meer weten over onze werkwijze of direct een afspraak maken? Neem dan snel contact op voor jouw payroll in Panningen.

Wat kunnen wij m.b.t. payroll in Panningen voor jou betekenen?

Payroll staat voor het juridisch werkgeverschap uit handen geven aan een gespecialiseerd payrollbedrijf. Hierbij worden ook de bijkomende risico’s van het werkgeverschap overgenomen. Dit betekent dat het payrollbedrijf vanaf dan de verantwoordelijkheid heeft voor het uitbetalen van jouw werknemers bij arbeidsongeschiktheid of ziekte. Ook kun je ervoor kiezen jouw salarisadministratie over te dragen aan een payrollbedrijf. Wat wens je van payrolling?

Waarom kiezen voor payroll?

Al vele ondernemers rondom Panningen hebben kennis gemaakt met onze diensten en zijn enthousiast. Payrolling geeft hen namelijk de mogelijkheid om zowel zekerheid als flexibiliteit te hebben. De ondernemers zijn zeker van een correcte bijhouding van hun salarisadministratie. Daarnaast behouden zij alsnog hun flexibiliteit, doordat zij nog steeds bepalen welke werknemers worden aangenomen. Hierbij komt nog dat hun salarisadministratie in Panningen geheel naar wens wordt uitgevoerd.

Lees meer over ons ruime dienstenaanbod

Wil je gebruik maken van payroll voor jouw bedrijf in Panningen? Kiezen voor HSU.nl is kiezen voor flexibiliteit en zekerheid. Wij kunnen veel voor jou betekenen, zoals :

  • Wij nemen de arbeidsrisico’s van je over
  • Wij zorgen voor jouw salarisadministratie
  • Wij betalen jouw werknemers bij ziekte tot 2 jaar door
  • Wij zijn een specialist sinds 2000
  • Wij geven gratis advies bij personele vraagstukken

Kortom, wij bieden een breed scala aan diensten waarmee wij je kunnen ontzorgen.

Ja, ik wil gebruik maken van payroll in Panningen

Wat wens je van ons payrollbedrijf? Wil jij jouw salarisadministratie uitbesteden of jouw gehele juridische werkgeverschap aan ons overdragen? Laat ons weten wat wij voor je kunnen betekenen en bel ons vandaag nog via 088-53 63 300 of mail via info@HSU.nl. Wij nemen graag het juridische werkgeverschap van jou in Panningen uit handen!