Krijg uw personeelsadministratie voor goed op orde met payroll

Al vele jaren helpt HSU.nl werkgevers en ZZP’ers met onder andere de personeelsadministratie. Door gebruik te maken van payroll heeft u geen last meer van administratieve verplichtingen en kunt u zich volledig focussen op uw ondernemerschap. Graag vertellen we u meer over de mogelijkheden van payrollen en het laten verzorgen van uw personeelsadministratie door ons.

Geen omkijk naar administratieve verplichtingen

Heeft u door de personeelsadministratie nauwelijks meer tijd voor het bedrijf zelf? En wenst u graag meer overzicht in bijvoorbeeld de personeelsdossiers? Dan is payrolling de oplossing voor u. U besteedt met payrolling het juridisch werkgeverschap uit aan ons payrollbureau, maar blijft uw operationeel werkgeverschap behouden. Hierdoor blijft u uw medewerkers zelf werven en selecteren, maar houden wij de verdere personeelsadministratie bij. Denk hierbij aan het beheren van de personeelsdossiers en het verzorgen van de salarisadministratie. We werken samen met verzekeringen als De Amersfoortse, ONVZ en Allianz en kunnen uw medewerkers hierdoor een ruim pakket aan personeelsvoorzieningen aanbieden.

Is overstappen op payroll voor uw personeelsadministratie merkbaar?

Wanneer u kiest voor payrolling en ons payrollbedrijf uw personeelsadministratie laat verzorgen, dan zal uw personeel zelf hier weinig van merken. De arbeidsvoorwaarden en de rechtspositie van uw medewerkers worden overgenomen, zodat opgebouwde posities niet verloren zullen gaan. Het enige merkbare verschil voor uw personeel is dat u zelf niet langer juridisch werkgever bent. Wij verzorgen namelijk als payrollbureau de loonbetalingen en dit is ook zichtbaar voor uw werknemers. Echter is dit een minimale verandering die geen negatieve effecten heeft op de arbeidssituatie van uw werknemers.

Profiteer van de volgende voordelen met payrolling

Wanneer u kiest voor payrolling en u uw personeelsadministratie uitbesteedt, profiteert u direct van vele voordelen. We belichten deze graag voor u:

  • U heeft weer tijd voor het ondernemerschap
  • U hoeft zieke werknemers geen 2 jaar door te betalen
  • U hoeft zich niet meer verplicht bij de Arbodienst aan te sluiten
  • U hoeft niet meer de risico’s van de arbeidsovereenkomsten te dragen

We hopen u te hebben overtuigd van de vele voordelen van het uitbesteden van uw personeelsadministratie.

Besteed uw personeelsadministratie uit en neem contact op

Gun uzelf meer tijd voor uw ondernemerschap en besteed uw personeelsadministratie uit. Maak u nooit meer zorgen om uw administratieve verantwoordelijkheden. Neem direct contact met ons op voor een afspraak! Bel ons voor het maken van een afspraak of voor vrijblijvende informatie en advies op 088-5363300. Ook kunt u ons mailen via info@HSU.nl. We verzorgen uw personeelsadministratie graag met onze payrollservice!