Uitgerust ondernemen met goede work-life balance

31 januari 2023

Payrollconstructie verbetert nachtrust ondernemers

Ondernemen is topsport en daarom is goed uitgerust aan de werkdag beginnen een must. Veel ondernemers kampen echter met slaapproblemen of een gebrek aan slaap. Omdat ze zich zorgen maken, te druk zijn of omdat ze ’s avonds nog de administratie moeten doen. HSU.nl biedt ondernemers een betrouwbare partner die een gedeelte van het werk en de risico’s van het ondernemen overneemt via een payrollconstructie. In dit artikel vertellen we hoe wij je hierbij kunnen helpen.

Hoe zorgt payroll voor een betere nachtrust?

Bij een payrollconstructie draag je het juridisch werkgeverschap aan ons over. Dit houdt in dat de salaris-, arbo- en personeelsadministratie niet langer bij jou terecht komen. Je werknemers komen dan bij ons op de loonlijst te staan. En ook de bijbehorende administratie komt voor onze rekening. Naast de administratie nemen we ook het werkgeversrisico van je over. Met andere woorden: met een payrollconstructie krijg je het minder druk en heb je minder zorgen.

Eindelijk tijd om problemen aan te pakken

Doordat je tijd bespaart op administratieve taken, heb je eindelijk tijd om zaken aan te pakken die al zolang aandacht verdienen, maar waar je simpelweg geen tijd voor had. Wanneer je deze eindelijk van je lijstje af kunt strepen, is dat weer een zorg minder. En dat geeft rust.

Werk-privé balans herstellen

Wanneer je ’s avonds niet meer aan de administratie hoeft, houd je meer tijd over om te ontspannen. Lekker sporten bijvoorbeeld, zodat je niet de hele dag met je hoofd bezig bent en daarna lekker kunt slapen. Ook ontspannen een serie kijken of nog even met de kinderen spelen is heerlijk. Zo zorgt een payrollconstructie ervoor dat je het werk beter los kunt laten. En op tijd ontspannen is noodzakelijk voor een ondernemer om energiek te blijven en niet overwerkt te raken.

Meer tijd om te ondernemen

Wanneer je het druk hebt, regeert de waan van de dag en loopt het stressniveau op. Dankzij een payrollconstructie heb je weer tijd over om echt te ondernemen. Nieuwe plannen bedenken, een langetermijnstrategie uitstippelen of inspelen op nieuwe trends bijvoorbeeld! Je hebt weer tijd om dat te doen wat je echt leuk vindt, namelijk het ondernemen zelf!

Ook meer rust door overstappen op payrollconstructie?

Wil je als ondernemer de work-life balance herstellen? En meer tijd overhouden voor wat werkelijk belangrijk is? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer over hoe onze payrollconstructie je hierbij kan helpen. Je bereikt ons telefonisch of via de mail op 088-5363300 of info@hsu.nl.