Waarom je salarisadministratie uitbesteden?

25 februari 2021

Ontspannen ondernemen begint bij uitbesteden

Ondernemen is een vak apart en vergt veel aandacht, tijd en energie. Zoals je als ondernemer of werkgever wellicht wel weet, is prioriteiten stellen een van de belangrijkste dingen die je moet kunnen als je een bedrijf begint. Salarisadministratie is een belangrijk onderdeel van een goed lopend bedrijf, maar zou je zeker niet evenveel of meer tijd moeten kosten dan de dingen die je leuk vindt. HSU.nl helpt je makkelijker ondernemen door de salarisadministratie voor je uit handen te nemen. Waarom zou je dat doen? Lees hier een paar goede redenen om je salarisadministratie aan ons over te laten.

Tijdbesparing en productiviteit

De salarisverwerking binnen je bedrijf is een tijdrovend proces. Elk jaar wordt er een aanzienlijke hoeveelheid uren besteed aan het voorbereiden van loonstroken en het zorgen dat ze op tijd worden uitbetaald. Door salarisadministratie uit te besteden, kun je je als werkgever concentreren op de kernactiviteiten van je bedrijf en heeft je administratie personeel ook meer tijd om zich bezig te houden met taken die uiteindelijk van invloed kunnen zijn op het succes van je bedrijf. Ongeacht het aantal mensen dat je bedrijf in dienst heeft, vergt het verzorgen van de salarisadministratie veel tijd en aandacht. Besteed het daarom uit aan een payrollbedrijf!

Verminderen van kosten

De kosten voor salarisverwerking kun je aanzienlijk verlagen door samen te werken met een payrollbedrijf als HSU.nl. Veel bedrijven met een interne salarisadministrateur geven doorgaans een (te) groot percentage van hun tijd en geld uit aan deze taken. Ben je eigenaar van een bedrijf en probeer je zelf de loonadministratie te doen? Dan zijn de kosten in zowel tijd als geld nog hoger. De kans is groot dat je geld kunt besparen door de salarisadministratie uit te besteden aan een payrollbedrijf als HSU.nl. Het resultaat zal je verbazen!

Nooit meer fouten maken

Ook loop je bij het uitbesteden van je salarisadministratie geen risico op administratieve of boekhoudkundige fouten die je bedrijf veel kunnen kosten. Natuurlijk wil je als ondernemer – zeker in de loonadministratie – geen fouten maken binnen je bedrijf. Zo krijg je bijvoorbeeld te maken met allerlei boetes of naheffingen van de Belastingdienst als je onverhoopt een fout maakt in je salarisadministratie. Loop geen risico en kies er daarom voor om je salarisadministratie uit te besteden aan HSU.nl.

Een afspraak maken met HSU.nl

Met de hulp van een professioneel payrollbedrijf als HSU.nl verdwijnen de zorgen die vaak gepaard gaat met de salarisadministratie als sneeuw voor de zon. Meer weten over wat payroll van HSU.nl precies inhoudt? Neem dan contact op met onze experts. Zij staan je graag te woord. Bel ons via 088-5363300 of stuur een e-mail naar info@hsu.nl.