Waarom kiezen voor payroll in de beveiligingsbranche?

26 augustus 2020

Ontdek de voordelen van payroll in de beveiliging

Steeds meer bedrijven in de beveiligingsbranche kiezen voor payroll. Beveiligingsbedrijven hebben namelijk te maken met veel flexibele contracten. Payrolling sluit daar naadloos bij aan. Bent u een ondernemer met een eigen beveiligingsbedrijf? Lees dan dit blog van HSU.nl. Wij informeren u over payroll in de beveiliging en de verschillende voordelen die dit met zich meebrengt. Vragen over het onderwerp? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Flexibele contracten en ingewikkelde cao

Beveiligingsbedrijven hebben te maken met veel flexibele contracten. Daarnaast is er vaak sprake van een ingewikkelde cao. Diverse toeslagen en verschillende vergoedingen van de gereden kilometers door uw werknemers zorgen ervoor dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Daarnaast draagt u ook nog de werkgeversrisico’s. Dit alles zorgt voor veel administratief gedoe. Heeft u als ondernemer met een eigen beveiligingsbedrijf ook te maken met moeilijke cao kwesties? Dan is payroll wellicht voor u de oplossing. HSU.nl heeft jarenlange ervaring met de beveiligingsbranche en weet als geen ander hoe wij uw personeelsadministratie correct kunnen overnemen en verzorgen.

Payroll in de beveiliging

Kiest u voor payroll in de beveiliging, dan geeft u het juridisch werkgeverschap uit handen aan ons payrollbedrijf. Met deze overstap zijn wij verantwoordelijk voor uw arbo-, loon- en personeelsadministratie. Tevens nemen wij de bijbehorende plichten en financiële risico’s op ons. Uiteraard bent u als operationeel werkgever nog steeds degene die nieuwe werknemers selecteert en aanneemt.

De voordelen van payrolling voor uw beveiligingsbedrijf

Een beveiligingsbedrijf heeft te maken met veel parttime dienstverbanden en wisselende diensten. Met payroll kunt u zo efficiënt mogelijk omgaan met de inzetbare medewerkers. Daarnaast hoeft u zich niet langer druk te maken over de administratieve rompslomp die dit met zich meebrengt, aangezien wij als payrollbureau deze taken voor u verzorgen. Een ander voordeel van payroll voor uw beveiligingsbedrijf is dat u flink wat kosten kunt besparen. Wanneer u de personeelszaken zelf regelt, is dit vaak een tijdrovende en ook dure klus. De medewerkers van HSU.nl werken zeer efficiënt en brengen uw gehele personeelsbestand onder. Meestal kunt u op deze manier veel tijd en geld besparen. U heeft zo ook weer alle tijd om zich te focussen op het ondernemen.

Bespreek uw wensen met HSU.nl

Wij hopen dat wij u middels dit blog voldoende hebben geïnformeerd over payroll voor de beveiliging en de verschillende voordelen die dit oplevert. Heeft u als ondernemer interesse in een overstap op payroll met uw beveiligingsbedrijf? HSU.nl is u graag van dienst. Wij maken een afspraak met u en informeren u over de verschillende mogelijkheden. Neem contact met ons op door te bellen naar 088-5363300, te mailen via info@hsu.nl of een bericht achter te laten via het online contactformulier. Wij ontvangen dan graag meer informatie over uw wensen voor payroll in de beveiliging.