Waarom kiezen voor payroll in de beveiligingsbranche?

26 augustus 2020

Ontdek de voordelen van payroll in de beveiliging

Steeds meer bedrijven in de beveiligingsbranche kiezen voor payroll. Beveiligingsbedrijven hebben namelijk te maken met veel flexibele contracten. Payrolling sluit daar naadloos bij aan. Ben jij een ondernemer met een eigen beveiligingsbedrijf? Lees dan dit blog van HSU.nl. Wij informeren jou hier over payroll in de beveiliging en de verschillende voordelen die dit met zich meebrengt. Vragen over het onderwerp? Dan kunt je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Flexibele contracten en ingewikkelde cao

Beveiligingsbedrijven hebben te maken met veel flexibele contracten. Daarnaast is er vaak sprake van een ingewikkelde cao. Diverse toeslagen en verschillende vergoedingen van de gereden kilometers door jouw werknemers zorgen ervoor dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarnaast draag jij ook nog de werkgeversrisico’s. Dit alles zorgt voor veel administratief gedoe. Heb je als ondernemer met een eigen beveiligingsbedrijf ook te maken met moeilijke cao kwesties? Dan is payroll voor jou wellicht de oplossing. HSU.nl heeft jarenlange ervaring met de beveiligingsbranche en weet als geen ander hoe wij jouw personeelsadministratie correct kunnen overnemen en verzorgen.

Payroll in de beveiliging

Kies je voor payroll in de beveiliging, dan geeft je het juridisch werkgeverschap uit handen aan ons payrollbedrijf. Met deze overstap zijn wij verantwoordelijk voor jouw arbo-, loon- en personeelsadministratie. Tevens nemen wij de bijbehorende plichten en financiële risico’s op ons. Uiteraard ben jij als operationeel werkgever nog steeds degene die nieuwe werknemers selecteert en aanneemt.

De voordelen van payrolling voor jouw beveiligingsbedrijf

Een beveiligingsbedrijf heeft te maken met veel parttime dienstverbanden en wisselende diensten. Met payroll kun je zo efficiënt mogelijk omgaan met de inzetbare medewerkers. Daarnaast hoef jij je niet langer druk te maken over de administratieve rompslomp die dit met zich meebrengt, aangezien wij als payrollbureau deze taken voor jou verzorgen. Een ander voordeel van payroll voor jouw beveiligingsbedrijf is dat je flink wat kosten kunt besparen. Wanneer je zelf de personeelszaken zelf regelt, is dit vaak een tijdrovende en ook dure klus. De medewerkers van HSU.nl werken zeer efficiënt en brengen jouw gehele personeelsbestand onder. Meestal kun je op deze manier veel tijd en geld besparen. Jij heeft zo ook weer alle tijd om zich te focussen op het ondernemen.

Bespreek jouw wensen met HSU.nl

Wij hopen dat wij je middels dit blog voldoende hebben geïnformeerd over payroll voor de beveiliging en de verschillende voordelen die dit oplevert. Heb je als ondernemer interesse in een overstap op payroll met jouw beveiligingsbedrijf? HSU.nl is jou graag van dienst. Wij maken een afspraak met je en informeren jou over de verschillende mogelijkheden. Neem contact met ons op door te bellen naar 088-5363300, te mailen via info@hsu.nl of een bericht achter te laten via het online contactformulier. Wij ontvangen dan graag meer informatie over jouw wensen voor payroll in de beveiliging.