Backoffice voor detacheerders en intermediairs

HSU.nl is al vanaf 2000 een grote speler in de backofficedienstverlening en kent alle facetten van het Backoffice-, HRM- en uitzendvak. Daarom biedt HSU.nl het beste backoffice voor detacheerders en intermediairs totaalpakket aan waar jij  direct mee aan de slag kan. Van loonbetaling tot facturatie en voorfinanciering.

Automatisering, administratieve ondersteuning, krediet, ondersteuning bij inkoop en de verwerking en facturatie van zzp’ers, HSU heeft het in haar pakket.  Vergeet ook HSU PLus niet, de bekende dienstverlening van HSU met een grote +. De website met ons vacatureplatform in jouw huisstijl. Uiteraard wordt vrijwel alles geheel online geregeld. HSU.nl werkt op dit gebied met het beste automatiseringssysteem dat hiervoor bestaat.

Ondersteuning van kwaliteit op de achtergrond

Je wilt onbezorgd ondernemen en dit is voor ons belangrijk. Onze samenwerking staat voorop.  Je staat voor je bedrijf en je straalt kwaliteit uit. Wij staan op de achtergrond en ondersteunen deze kwaliteit door middel van de beste backoffice systeem.

HSU.nl heeft een werkwijze ontwikkeld waarin, op eenvoudige wijze, de medewerkers kan aanmelden en de gewerkte uren kan beheren. HSU.nl verzorgt de rest. In een korte cursus leggen wij uit hoe ons systeem werkt. Vervolgens kunnen wij aan de slag. Zo simpel is het.

Voor uitzenders en detacheerders is het belangrijk om je gehele administratieve rompslomp rond je eigen bedrijf te delegeren aan een goede backoffice-partij die op de hoogte van alle voorkomende regels.

Je wilt rust zodat jij je kunt focussen op datgene dat echt belangrijk is. Vraag en aanbod bij elkaar brengen en geld verdienen. Je wilt je door niets laten afleiden.

HSU.nl heeft alles in huis om je eigen uitzendbureau te kunnen exploiteren. Van de wervingstool van HSU tot en met je eigen Online Backoffice waarin de medewerkers hun werkbrieven kunnen invoeren en hun loonstroken kunnen inzien.

HSU.nl is NEN-4400-1 gecertificeerd, is NBBU lid, heeft het VCU-certificaat, G-rekening en periodiek de verklaringen van goed betalingsgedrag. Kortom, we hebben alles is huis om te laten zien dat je zakendoet met de juiste Backoffice-partner.

HSU.nl Backoffice voor intermediairs staat voor totale ontzorging

Neem contact op met ons

Het verzorgen van de backoffice voor intermediairs is vaak maatwerk. In een persoonlijk gesprek leggen wij graag uit welke mogelijkheden HSU.nl biedt. Wanneer je geïnteresseerd bent in de producten van HSU.nl of wanneer je na het lezen van deze informatie vragen hebt, neem dan contact opnemen met onze “Servicedesk”. Wij komen graag bij je langs om al je vragen te beantwoorden.

Bel gerust; 088-53 63 300