Wat houdt payroll in?

Wanneer u als ondernemer in Achterberg nadenkt over een overstap op payroll, wilt u uiteraard eerst weten wat payroll precies inhoud. Bij een overstap op payroll geeft u het juridisch werkgeverschap van uw bedrijf uit handen. Het payrollbedrijf wordt dan verantwoordelijk voor de personeels- en loonadministratie en de bijbehorende risico’s. Krijgt u als ondernemer te maken met zieke of arbeidsongeschikte werknemers? Dan nemen wij de bijbehorende kosten op ons. Op deze manier hoeft u minder risico’s te dragen en bent u minder tijd kwijt aan uw personeels- en loonadministratie.

Waarom overstappen op payroll in Achterberg?

Wat zijn redenen voor bedrijven in Achterberg om over te stappen op payroll? Een van de belangrijkste redenen om over stappen, is dat u met de hulp van een payrollbedrijf meer tijd en energie overhoud om u te focussen op het ondernemen. Het bijhouden van de salarisadministratie is voor veel ondernemers een vervelende klus die ze liever kwijt dan rijk zijn. Het geeft veel rust en ruimte om deze taak uit handen te kunnen geven aan een echte professional. De salarisadministratie wordt tot in de puntjes verzorgt en de werknemers worden iedere maand correct uitbetaalt in Achterberg.

De voordelen van HSU.nl

Wilt u in Achterberg een samenwerking aangaan met HSU.nl? Dan kunt u bij een overstap het volgende van ons payrollbureau verwachten:

  • Wij hebben meer dan 19 jaar ervaring
  • Wij verzorgen uw administratieve verplichtingen
  • Wij nemen de arbeidsrisico’s van u over
  • Wij betalen uw zieke werknemers tot wel 2 jaar door
  • Wij geven gratis advies bij personele vraagstukken
  • Meer weten over onze voordelen? Neem dan gerust contact met ons op!

    Neem contact met ons op

    Wilt u in Achterberg overstappen op payroll via HSU.nl? Of wilt u meer te weten komen over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op via 088-5363300 of mail naar info@hsu.nl. Laat ons weten wat uw wensen zijn wat betreft payroll in Achterberg.