Wat is payrolling?

Wanneer u in Heerjansdam nadenkt over een overstap op payrolling, wilt u als ondernemer uiteraard eerst meer te weten komen over wat payrolling precies is. Payrolling is het uit handen geven van het juridisch werkgeverschap aan een payrollbedrijf. HSU.nl zorgt als payrollbedrijf dan onder andere voor uw loon-, arbo- en personeelsadministratie. Daarnaast nemen wij ook de bijbehorende verplichtingen en risico’s op ons. Raakt een van uw werknemers onverwacht arbeidsongeschikt? Dan zullen wij deze werknemer gedurende de hele periode betalen. HSU.nl plaatst zowel parttimers als fulltimers met arbeidsovereenkomsten voor bepaalde of onbepaalde tijd op de payroll.

Redenen om over te stappen op payroll in Alblasserdam

Welke redenen hebben bedrijven in Alblasserdam en omgeving om over te stappen op payroll? Payroll biedt veel voordelen. Een van grootste voordelen is dat u als ondernemer geen tijd en energie meer kwijt bent aan het bijhouden van de salarisadministratie. Het bijhouden van de loon- en personeelsadministratie wordt door veel werkgevers gezien als een vervelende en tijdrovende taak. Misschien heeft u niet de juiste kennis en vaardigheden in huis om de verzorging op een nette en correcte wijze uit te voeren. Met payrolling wordt deze klus, indien gewenst, helemaal overgenomen door de experts van het payrollbedrijf. De kundige medewerkers van HSU.nl houden uw salarisadministratie heel netjes bij en zorgen ervoor dat uw werknemers in Alblasserdam iedere maand correct en op tijd worden uitbetaald.

De voordelen van HSU.nl

Gaat u als ondernemer in Alblasserdam vandaag een samenwerking aan met payrollbedrijf HSU.nl? Dan kunt u het volgende verwachten:

  • Wij hebben meer dan 19 jaar ervaring
  • Wij verzorgen uw administratieve verplichtingen
  • Wij nemen de arbeidsrisico’s van u over
  • Wij betalen uw zieke werknemers tot wel 2 jaar door
  • Wij geven gratis advies bij personele vraagstukken
  • Bel of mail ons voor meer informatie over de voordelen die wij bieden en onze tarieven.

    Neem contact met ons op

    Kiest u in Alblasserdam voor payroll via HSU.nl? Of wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden die ons payrollbedrijf biedt? Benader ons dan via telefoonnummer 088-5363300 of mail naar info@hsu.nl. Laat ons weten wat uw wensen zijn wat betreft payroll in Alblasserdam.