Wat is payroll?

Denkt u met uw bedrijf in Amerongen aan een overstap op payroll? Dan wilt u natuurlijk meer weten over wat payroll precies is. Payrolling is het uitbesteden van het juridisch werkgeverschap van uw bedrijf. Bij een overstap is HSU.nl verantwoordelijk voor de loon-, arbo-, en personeelsadministratie van uw bedrijf. Tevens nemen wij de bijbehorende risico’s en verplichtingen van u over. Raakt er een werknemer van uw bedrijf in Amerongen onverwacht ziek of arbeidsongeschikt? Dan zullen wij de werknemer betalen. Wanneer u kiest voor payroll bent u nog steeds zelf verantwoordelijk voor het selecteren van nieuwe werknemers, het verzorgen van de planning, het dagelijks contact met de werknemers en het bepalen van de arbeidsvoorwaarden.

Waarom overstappen op payroll in Amerongen?

Er zijn verschillende redenen dat bedrijven in Amerongen en omgeving overstappen op payroll. Payrolling biedt namelijk veel voordelen. Een van de grootste voordelen is dat de personeels- en loonadministratie van uw bedrijf door ons wordt overgenomen. De administratie is een onderdeel van het ondernemen dat veel werkgevers liever uit handen geven. Het bijhouden kost namelijk veel tijd en energie. Met payroll hoeft u zich hier geen zorgen over om te maken. Onze goed opgeleide medewerkers verzorgen uw salarisadministratie tot in de puntjes en betalen uw werknemers in Amerongen iedere maand correct hun loon uit.

De voordelen van HSU.nl

Wanneer u van plan bent om met uw bedrijf in Amerongen over te stappen op payroll, kunt u bij HSU.nl het volgende verwachten:

  • Wij hebben meer dan 19 jaar ervaring
  • Wij verzorgen uw administratieve verplichtingen
  • Wij nemen de arbeidsrisico’s van u over
  • Wij betalen uw zieke werknemers tot wel 2 jaar door
  • Wij geven gratis advies bij personele vraagstukken
  • Voor meer informatie over de voordelen die wij bieden, neemt u contact met ons op. Meer weten over onze voordelen? Neem dan gerust contact met ons op!

    Neem contact met ons op

    Besluit vandaag nog om met uw onderneming in Amerongen over te stappen op payroll via HSU.nl. Meer weten over payrolling? Of wilt u direct een afspraak maken met ons payrollbedrijf? Bel ons dan via 088-5363300 of mail naar info@hsu.nl. Laat ons weten wat uw wensen zijn wat betreft payroll in Amerongen.